FILMEZZUNK.HU
TOP10: A legjobb macsós filmek

10 macsós film, amit kár lenne kihagynod

15516

8) Trója /Troy, 2004/

Trójában háború dúl, mert a szerelmes Parisz (Orlando Bloom) elrabolta Helené hercegnőt (Diane Kruger). A megsértett és kifosztott Meneláosz király harcba hívja Agamemnónt ( Brian Cox), hogy elfoglalják Tróját, és visszaszerezzék hitvesét. Akié Trója, azé a hatalom és a dicsőség, a győzelem pedig egyetlen emberen múlik, Akhilleuszon (Brad Pitt).

Trója (2004)

9) Rocky /Rocky, 1976/

Nem könnyű az élet a szegénynegyedben, és bár lehetetlennek tűnik, de Rocky Balboa megpróbál kitörni. Sok lehetősége nincs, így a sporttal, pontosabban a boksszal próbál szerencsét. Tehetséges, erős, célja egyenesen a profi világbajnoki cím, amivel akár milliókat is kereshetne. A sikerhez persze szerencse és jó időzítés is kell. Amikor Apollo Creed boksz-sztár Philadelphiába, Rocky városába érkezik, Mickey, Rocky edzője felismeri a nagyszerű lehetőséget Rocky számára. Mindössze annyi kell, hogy Rocky megverje Apollót, így egyből reflektorfénybe kerülhet, sőt, akár világhírnévre is szert tehet.

Rocky (1976)

10) Nincs bocsánat /Unforgiven, 1992/

A kiöregedett bérgyilkos földművesként tengeti életét, amikor beállít hozzá az egykori fejvadász, és segítségét kéri egy becsületbeli ügy lezárásában. Munny némi hezitálás után végül úgy dönt, hogy segít, és a felszabadított rabszolgából lett földműves barátjával elindulnak, hogy megmutassák a kegyetlen seriffnek: nincs bocsánat.

Nincs bocsánat 1992

Bud Spencer és Terence Hill a valóságban is mentettek emberéletet

Neked melyik a kedvenc macsós filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

(Történetek forrása)

//Noncsi//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·