FILMEZZUNK.HU
Ryan Reynolds nagyon beégett Denzel Washington előtt - Máig nem heverte ki az esetet

Ryan Reynolds arról mesélt, hogy egyszer mennyire beégett Denzel Washington előtt

3524

Ryan Reynolds arról mesélt, hogy egyszer mennyire beégett Denzel Washington előtt

Máig nem heverte ki az esetet. 2012-ben mutatták be a Védhetetlen című akciófilmet Ryan Reynolds illetve Denzel Washington főszereplésével, és úgy tűnik hogy a Netflixnek hála a közönség újra felfedezte ezt az egészen kellemes alkotást. Ennek örömére a Deadpool sztárja most elmesélt egy izgalmas, de felettébb ciki történetet, ami a forgatás alatt esett meg.

Védhetetlen (Safe House, 2012)

„Egy kis érdekesség annak tiszteletére, hogy ilyen népszerű a Védhetetlen Netflixen… A forgatás második napján éppen egy bunyós jelenetet vettünk egy gyorsan hajtó, kontrollálhatatlan kocsiban, amikor lefejeltem Denzel Washington szemét. Alig tudtam abbahagyni a bocsánatkérést. Aztán a következő felvételen újra megtörtént. Csak akkor a másik szemével. Nem lett baja, mivel ő Denzel Washington. De én azóta se hevertem ki. Sose fogom”

– árulta el Ryan Reynolds. Denzel Washington valószínűleg csak azért nem akadt ki, mert igazi profi, hiszen elég bosszantó lehetett kétszer is átélni Ryan Reynolds fájdalmas ügyetlenségét – de összességében megérte a sok szenvedés, mivel a Védhetetlen című film tényleg egész jó lett, szóval mindenképp érdemes adni neki egy esélyt, ha valaki még nem látta.

8 meglepő érdekesség a Banános Joe című filmről

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · · ·