FILMEZZUNK.HU
12 híresség, akik bár nem illettek bele a hollywoodi sztereotípiákba, mégis nagyszerű színészek lettek

12 híresség, akik bár nem illettek bele a hollywoodi sztereotípiákba, mégis nagyszerű színészek lettek

920

5. Rebel Wilson

Melanie Elizabeth Bownds, ismertebb nevén Rebel Wilson, ausztrál színésznő, komikus és producer. A 2012-es Tökéletes hang című filmben Amyként nyújtott alakításának köszönhetően vált ismertté. Fizikai megjelenése miatt viszont továbbra is kritizálják, de karizmája, jó hangulata és nagyszerű edzésprogramja sok fiatal nőt inspirál világszerte.

6. Rossy de Palma

A spanyol színésznő Pedro Almodóvar díjnyertes rendező Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén című filmjében való szereplésének köszönhetően vált híressé. Almodóvar filmjeiben is látható volt a színésznő a spanyol mozikban. Rossy nem feltétlenül szépségével tűnt ki, előkelőnek és elbűvölőnek sem mondható, viszont nagyon eredeti és tehetséges. Több, mint 30 éves művészi pályafutásával Rossy továbbra is az európai filmművészet egyik legelismertebb híressége.

7. Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg azon kevesek egyike, aki végig sétált a vörös szőnyegen, hogy megnyerje Amerika szórakoztatóiparának mind a 4 díját: Emmy-, Grammy-, Oscar- és Tony-díjat. Közel 40 éves színészi tapasztalatával leginkább Spielberg által rendezett Bíborszín című filmben való megjelenésével vált híressé. A filmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb drámai színésznőnek járó Golden Globe-díjat. Ettől kezdve karrierje felfelé ívelt. Azonban ehhez a sikerhez a hollywoodi sztereotípiákkal is meg kellett küzdenie.

8. Jack Black

Amerikai színész, zenész és humorista, több generáció szívét hódította meg, mióta megjelent a mára klasszikussá vált Rocksuli című vígjátékban. Kiváló teljesítménye miatt jelölték Golden Globe-díjra, mint a legjobb musical- és vígjáték színészt. Első pillantásra azt gondolhatnánk, hogy fizikai megjelenése okozott neki problémákat, de valójában más dolgok álltak a háttérben.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·