FILMEZZUNK.HU
12 híresség, akik bár nem illettek bele a hollywoodi sztereotípiákba, mégis nagyszerű színészek lettek

12 híresség, akik bár nem illettek bele a hollywoodi sztereotípiákba, mégis nagyszerű színészek lettek

918

9. John Bradley-West

A brit színész leginkább Samwell Tarly szerepéről ismert az HBO Trónok harca című sorozatában. A Conan O’Brien show-ban adott interjú során elmondta, hogy nagyon hálás a sorozat producereinek. Ez a szerep azért volt rendkívül fontos, mert ez a széria segített neki abban, hogy elfogadja testét olyannak, amilyen. Valójában az HBO producerei olyan valakit kerestek, aki pontosan úgy néz ki, mint ő, és ez egyértelműen nagyban hozzájárult karrierjének előmeneteléhez.

10. Josh Gad

Josh Gad amerikai színész, komikus és énekes a Jégvarázsban Olaf szerepével vált világszerte ismertté. Miután hangját kedvenc hóemberünknek kölcsönözte, 2 Annie-díjat kapott. Mielőtt azonban a siker bekopogtatott volna a színész ajtaján, bevallotta, hogy azelőtt rengeteg elutasító levelet kapott. Arra gondolt, hogy abbahagyja a színészetet, de amit édesanyja mondott neki, az megadta a löketet, amelyre szüksége volt karrierje folytatásához. Gad anyja azt mondta: “Csalódtam benned. 15 évig álmodtál arról, hogy elismert színész legyél, de csak 3 évig próbálkoztál. Szerintem gyáva dolog lenne feladni az álmaidat.” Ezután döntött úgy, hogy ahelyett, hogy feladná, tovább próbálkozik. Végül az elutasítások segítettek neki abban, hogy még jobban megértse önmagát, és kiderüljön, milyen színész is szeretne lenni. Mára már nagyon boldog és büszke arra, amit elért.

11. Ron Perlman

Ennek a hihetetlenül sokoldalú színésznek a legemlékezetesebb karaktere a Pokolfajzat. Perlman színész, aki több, mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a színészet és a hangkölcsönzés területén. Tehetsége miatt számtalan filmen, televíziós műsoron, videojátékokban dolgozott, sőt különböző animációs karaktereket is megszólaltatott.

12. Ken Jeong

Kent a Másnaposok című trilógiában Leslie Chow vagy Mr. Chow szerepéről ismerik leginkább. Felesége megjósolta, hogy a filmben bemutatott meztelen jelenete óriási siker lesz, mert ez lehetővé teszi majd számára, hogy elfogadja fizikai megjelenését. Ez a nagyszerű humorista soha nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy tréfát űzzön testi hibáiból. Ez az őrült viselkedés és a spontaneitás érzése, az, ami annyira jellemző rá, így pedig a filmipar egyik legelismertebb komikusává vált.

//Cornelius//

Rebel Wilson 35 kilós fogyása bizonyítja, hogy semmi sem lehetetlen, csak küzdeni kell érte

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·