FILMEZZUNK.HU
Jennifer Aniston 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

Jennifer Aniston 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

109734

6. Családi üzelmek (We’re the Millers, 2013)

David, a drogdíler egy lány segítségére siet, aminek következtében kirabolják. Hogy elszámolhasson a pénzzel, egy nagy adag kábítószert kell áthoznia Mexikóból. Azt gondolja, hogy könnyebb átjátszani a hatóságokat, ha egy boldog család vakációjának álcázza a csempészést, így családot toboroz, és kezdetét veszi a kaland.

Családi üzelmek (We're the Millers, 2013)

Tudtad, hogy…?

Hiába forog a történet a marihuana körül, egyetlen jelenet sincs, amelyben valaki drogot adna el.

5. Exférj újratöltve (The Bounty Hunter, 2010)

Milo (Gerard Butler), a fejvadász egy nap sajátos megbízást kap. Egykori feleségét (Jennifer Aniston) kell elkapnia, aki újságíró és szökésben van. Megkezdődik a macska-egér játék az egykori házastársak között. Nicole, a volt feleség egy gyilkossági ügyben nyomoz, Milo pedig igyekszik rábukkanni a nő nyomára. Hamarosan azonban újabb szereplők is belépnek a képbe, és együtt kell menekülniük.

Exférj újratöltve (The Bounty Hunter, 2010)

Tudtad, hogy…?

Jennifer Aniston a film egyik jelenetében “Kojak”-nek hívja Gerard Butlert. Ez azért érdekes, mert Aniston keresztapja, Telly Savalas legismertebb szerepe Kojak volt.

4. Derült égből Polly (Along Came Polly, 2004)

Reuben Feffer (Ben Stiller) úgy érzi, végre megtalálta az igaz szerelmet, sajnos épp a mézes heteken kell szembesülnie azzal, hogy felesége máris megcsalja a búvároktatóval. Reuben otthagy csapot, papot, és hazautazik. Az egyik este régi cimborájával, Sandy Lyle-lal (Philip Seymour Hoffman) iszogat, amikor megpillantja régi kedves ismerősét, Polly Prince-t (Jennifer Aniston), aki nagy hatást gyakorol Reubenre.  Azonban a férfi nincs egyszerű helyzetben, fél az újabb csalódástól, ráadásul más is feltűnik a színen.

Derült égből Polly (Along Came Polly, 2004)

Tudtad, hogy…?

Jennifer Aniston egy interjúban azt állította, hogy a szerepet azért vállalta el, hogy jó barátjával, Ben Stiller dolgozhasson, és hogy salsázhasson. Aniston párhuzamosan dolgozott a Derült égből Polly (2004) és A minden6ó (2003) című filmeken.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·