FILMEZZUNK.HU
Jennifer Aniston 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

Jennifer Aniston 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

109726

3. Kellékfeleség (Just Go With It, 2011)

Danny (Adam Sandler) azért visel jegygyűrűt, hogy távol tartsa magát a bonyolult kapcsolatoktól. Ám egyszer találkozik egy nővel, aki miatt sürgősen be kell szereznie egy ex-családot, hogy hazugságait igazolni tudja. Ám ahogyan ilyenkor lenni szokott, egyik hazugság a másikat követi, ami hirtelen nagyon összekuszálja a szálakat.

Kellékfeleség (Just Go With It, 2011)

Tudtad, hogy…?

Jennifer Aniston és Adam Sandler már akkor ismerték egymást, mielőtt mindketten befutott sztárok lettek volna. A film bemutatójának dátuma egybeesett Aniston születésnapjával.

2. A minden6ó (Bruce Almighty, 2003)

Bruce Nolan (Jim Carrey) minden vágya, hogy hírolvasó lehessen a Buffalo városi televíziónál, végül mégis riválisára, Evan Baxterre (Steve Carell) esik a választás. Bruce dühében elveszíti a fejét egy élő közvetítés alkalmával, és barátnője (Jennifer Aniston) mellett sem talál vigaszt. Még az Úrra (Morgan Freeman) is haragszik, aki megelégeli, hogy Bruce állandóan zsörtölődik, mindig mást hibáztat , ezért felruházza őt végtelen hatalmával, és Bruce-nak be kell látnia: Isten feladata egyáltalán nem könnyű.

A minden6ó (Bruce Almighty, 2003)

Tudtad, hogy…?

A filmet vallási alapon betiltották Egyiptomban. Jack Nicholson visszautasította Isten szerepét.

1. Marley meg én (Marley & Me, 2008)

A fiatal házasok (Owen Wilson, Jennifer Aniston) nem akarnak fejest ugrani az ismeretlenbe, így úgy döntenek, hogy mielőtt gyereket vállalnak, örökbe fogadnak egy kutyát, akinek a segítségével megtanulhatják, mit jelent a felelősség és a gondoskodás. Választásuk egy Marley nevű, imádnivaló labrador kölyökre esik, aki azonban nehezebb esetnek bizonyul, mint ahogy elsőre gondolták. A zabolátlan eb végigkíséri őket életük minden állomásán.

Marley meg én (2008)

Tudtad, hogy…?

Jennifer Aniston nem olvasta a regényt, mielőtt a forgatókönyvvel találkozott volna, és először el is utasította a szerepet, mivel nem találta érdekesnek a kutyás film ötletét. Owen Wilson valódi szülei játszották a filmbeli szüleit. Az anyukájának nagy gondot jelentett, hogy ne “Owen”-nek hívja a fiát.

+1 Jóbarátok (Friends, 1994)

Minden idők egyik legnépszerűbb szituációs komédiája hat, húszas éveiben járó fiatal mindennapjait követi nyomon. Főszereplői az elkényezetett Rachel, a tisztaságmániás séf, Monica, a mindenből tréfát űző Chandler, a nőcsábász, Joey, a stréber paleontológus, Ross és a hippi Pohoebey.

Jóbarátok (1994-2004)

Tudtad, hogy…?

Jennifer Aniston nemrégiben egy interjúban elárulta, hogy mindannyian nagyon utálták a sorozat főcím dalát és a szökőkutas jeleneteket sem kedvelték igazán. Eredetileg Courteney Cox alakította volna Rachelt, azonban a forgatókönyv elolvasása után arra kérte a készítőket, hadd játszhassa el Monicát.

A halál torkából táncolt vissza közénk Jeff Bridges

Toplistánk természetesen szubjektív, így nem biztos, hogy helyet kapott rajta a kedvenced. Ha kihagytuk az általad legjobban szeretett Jennifer Anniston filmet, jelezd nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy pótolni tudjuk hiányosságunkat.

(Történetek forrása ITT és ITT; Érdekességek forrása)

//batigoool//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·