FILMEZZUNK.HU
A legjobb esküvős filmek

10 esküvős film, amit mindenképpen látnod kell

36751

3. Szeretném, ha szeretnél /Wedding Planner, 2001/

Mary Fiore (Jennifer Lopez) esküvőszervező, okos és gyönyörű, ám rendkívül magányos, mert egyszerűen fogalma sincs, hol keresse a nagy Őt. A megoldás sorsszerűen, egy elszabadult szemetes konténer képében érkezik, amely elgázolná Maryt, ha a jóképű gyermekorvos, Steve (Matthew McConaughey) nem menti meg az utolsó pillanatban. A találkozás varázsütésként éri, fülig beleszeret megmentőjébe. Ám hamarosan kiderül, hogy épp Steve esküvőjét szervezi, aki a dúsgazdag és szépséges Frant (Bridgette Wilson) készül elvenni.

Matthew McConaughey - Szeretném, ha szeretnél /Wedding Planner, 2001/

2. 27 idegen igen /27 Dresses, 2008/

Jane (Katherine Heigl) egy idealista, végtelenül romantikus és mindenkinél önzetlenebb nő. Ugyanakkor pedig állandó résztvevője mindenféle esküvői és lakodalmi rendezvényeknek, bár a saját boldogsága még látóhatáron belül sincs. Ám amikor Jane húga, Tess (Malin Akerman) iránt saját főnöke, George (Edward Burns) lobban szerelemre (s, akibe titkon Jane is szerelmes), hősnőnk kénytelen felülvizsgálni eddigi “örökké-csak-koszorúslány” életstílusát. Jane mindig is jó volt abban, hogy odafigyeljen másokra, saját boldogságáról azonban képtelen gondoskodni. Egész élete csak arról szólt, hogy mindenkit boldoggá tegyen maga körül, ráadásul huszonhét különböző koszorúslányruha lapul szekrényében, így mindezt bizonyítani is tudja.

James Mardsen - 27 idegen igen /27 Dresses, 2008/

1. A csajok háborúja /Bride Wars, 2009/

Emma (Anne Hathaway) és Liv (Kate Hudson) gyermekkoruk óta barátnők, nincs titkuk egymás előtt, még az esküvőről is ugyanazt gondolják. Arra azért ők sem számítanak, hogy ugyanarra a napra, ugyanarra a helyszínre sikerül szervezniük mindent. A kínos baki persze betesz a barátságnak, és kitör a háború. Semmitől sem riadnak vissza, hogy tönkretegyék a drága barátnő nagy napját. Az aranyérmes esküvős film! Ki ne hagyd.

A csajok háborúja (2009)

Megdöbbentő! Így néz ki a Vad angyal sztárja, Natalia Oreiro smink nélkül

Szerinted melyik a valaha volt legjobb esküvős film? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik!

(Címlapkép forrása)

//Noncsi//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·