FILMEZZUNK.HU
A Hair jóképű sztárja így néz ki most, majd 45 évvel a bemutató után - John Savage

A Hair jóképű sztárja így néz ki most, majd 45 évvel a bemutató után

657

A Hair jóképű sztárja így néz ki most, majd 45 évvel a bemutató után

1979-et írtunk és megjelent a világ egyik legjobb filmje, a Hair, vagyis a haj, amely a hippik egyik ikonikus testszőrzetét emelte piedesztálra a címében, és amúgy pedig a filmben nagyon is sokszor szóba jön a viselet. A Miloš Forman által rendezett alkotás egy csapat hippi történetét meséli el, akik csak úgy élik életüket, majd egyszer megjelenik az életükben Claude Bukowski, akit besoroztak, hamarosan a vietnámi háborúba kellene mennie. Bukowskit John Savage alakította, aki alaposan megváltozott a hosszú évtizedek alatt.

John Savage a mai napig piszkosul jóképű

A filmben egyébként több híres színész is feltűnik, itt van többek között a Bergert alakító kvázi főszereplő, aki az alkotás talán legikonikusabb szereplője, és vele történik meg a film, mára popkulturális sarokpontként is emlegetett jelenete, az, amikor végigvonul a gazdagok és képmutatók asztalán, és lerugdos mindent. Ez a jelenet megismélődik például a Stranger Things negyedik évadában is a suli menzáján. Mindenki azonnal tudta, hogy miről van szó. Georg Bergert amúgy Treat Williams játssza, míg a gyönyörű Sheilát, az elsősorban a Vakáció-filmekből ismert Beverly D’Angelo.

A Hair jóképű sztárja így néz ki most, majd 45 évvel a bemutató után - John Savage

Semmit sem vesztett a sármjából

Bukowskit pedig John Savage, aki alaposan megváltozott a hosszú évtizedek alatt, akinek a Hair mellett leghíresebb szerepe A szarvasvadász című filmben volt, ám játszott többek között a Star Trek-ben is.

Döbbenetes átváltozás! Így néz ki most Beverly D’Angelo, a Vakáció-filmek gyönyörű színésznője

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · · ·