FILMEZZUNK.HU
Diana Riggel mindennapi módon zajlottak a Trónok harca forgatások

Diana Riggel nem mindennapi módon zajlottak a Trónok harca forgatások

4561

Diana Riggel mindennapi módon zajlottak a Trónok harca forgatások

Diana Rigg az egykori Bond-lány, nagyon sok Trónok harca-rajongó szívébe lopta be magát azzal, hogy ő alakította a karakán égikerti úrnőt, Olenna Tyrellt, aki meglett kora ellenére a kifinomult sértések nagymestere és az egyik legnagyobb manipulátor volt a sorozatban.

Diana Riggel mindennapi módon zajlottak a Trónok harca forgatások

A 2020-ban elhunyt színésznő az életben is hasonló habitusú volt, legalábbis ami a 6. évad forgatását illeti. A Nymeriát alakító Jessica Henwick egy igen szórakoztató anekdotát mesélt el Diana Riggről az Entertainment Weekly magazinnak:

„Besétált a forgatásra, és azt mondta: »Készen állok, kezdhetjük!« Odajött hozzá egy operatőr, és habogni kezdett, hogy oké, de mi még nem vagyunk kész a beállításokkal. Diana félbeszakította, és azt mondta neki, hogy indítsa csak el szépen a kamerákat. Két felvételt készítettek, aztán a fickó megint jött, és így szólt: »Remek, most akkor egy közeli képet is készítünk.« Erre Diana felállt, és kijelentette: »Én mára végeztem!« Ekkor már elég lassan járt, így mi csak ültünk ott, és néztük, ahogy Diana Rigg kiviharzik a forgatásról – 0,1 mérföld/óra sebességgel! Eldobtam az agyam! Imádtam!”

Szerző: MéziMcFly

George Clooney-nak valóságos „ellenség-listája” van, aminek élén egy híres színésztársa áll


Article Tags: · ·