FILMEZZUNK.HU
Megható! Bud Spencer lányunokája, Sofia édesanya lett

Megható! Bud Spencer dédunokájánál nem fogsz ma aranyosabbat látni

3953

Megható! Bud Spencer dédunokájánál nem fogsz ma aranyosabbat látni

Bud Spencer, polgári nevén Carlo Pedersoli emberek milliói szívébe lopta be magát több évtizedes filmes munkásságával. A Terence Hill-lel való közös produkciói és a Piedone-filmek napjainkban is örök klasszikusnak számítanak, szinte nincs olyan időszak az évben, amikor ne ismételné valamelyik magyar csatorna az alkotásait.

Megható! Bud Spencer lányunokája, Sofia édesanya lett

Bud Spencer lánya és unokája

Sajnos 2016-ban, 86 éves korában örökre elment, ám örökségét továbbviszi családja, akik a mai napig nagy szeretettel gondolnak rá. Sőt, a Pedersoli família idén egy újabb taggal bővült. Az idén hatvanadik születésnapját ünneplő Cristiana végre nagymama lett. 1995-ben megszületett lánya, Sofia egy kisfiút hozott a világra. A piciről egy aranyos babafotót is közzétett az oldalán. Mellé ezt a szöveget írta:

“Kisfiú lett! Te vagy a legnagyobb öröm, ami történhet velem! Isten hozott a világban, szerelmem.”

Megható! Bud Spencer lányunokája, Sofia édesanya lett

Bud Spence dédunokája

Bud Spencer és felesége három gyermeket vállaltak: Giuseppe 1961-ben, Cristiana 1962-ben, Diamante 1972-ben látta meg a napvilágot. Mindhárman családot alapítottak, a forgatókönyvíróként dolgozó Giuseppének két fia lett, Carlo Jr. és Alessandro. Diamante egy fiút nevelt fel, Sebastiano ma már színészként keresi a kenyerét. Cristiana egy fiút, Nicolót és egy lányt, Sofiát hozott a világra. A gyönyörű Sofia évek óta párkapcsolatban élt Massimiliano Montival, akivel végül a családalapítás mellett döntöttek.

Így nézett ki fiatalon az egy szál fürdőnadrágban pózoló Bud Spencer

(Via Femina.hu)


Article Tags: ·