FILMEZZUNK.HU

George Clooney-nak valóságos „ellenség-listája” van, aminek élén egy híres színésztársa áll

7162

George Clooney-nak valóságos „ellenség-listája” van, aminek élén egy híres színésztársa áll

A szerepeiben legtöbbször kedves, szeretetre méltó, de mindenképpen pozitív karaktereket megjelenítő George Clooney-ról nehéz elképzelni, hogy haragtartó lenne. Pedig az idősödvén még sármosabbá vált egykori Ross doktor, aki mögött olyan filmek vannak, mint az Egy veszedelmes elme vallomásai, a Jóéjt, jó szerencsét, A hatalom árnyékában vagy a Pénzes cápa, nehezen felejt. Mint egy közelmúltban készült nagy interjúból kiderült, Clooney-nak valóságos „ellenség-listája” van.

George Clooney-nak valóságos „ellenség-listája" van, aminek élén egy híres színésztársa áll

Ezen szerepel többek között pályatársa, Russell Crowe. A kapcsolatukat megmérgező incidens még 2013-ban történt, amikor az ausztrál színész arra a kijelentésre ragadtatta magát, hogy ő „nem olyan, aki kiárusítja magát, mint Clooney, Robert de Niro vagy Harrison Ford.” És bár állítólag Crowe egy verseskötetet küldött Clooney-nak bocsánatkérésképpen, ezt a sértett azóta sem nyelte le. No nem azért, mert Crowe megjegyzésével „rossz társaságba került volna”, sőt, mint felidézte: annak idején ironikus megjegyzéssel vágott vissza.

„Valószínűleg igaza van. Jól tette, hogy szólt, mert Bob, Harrison és én éppen egy zenekart akartunk alakítani, de valószínűleg megbuktunk volna, mert azt írták volna, hogy aprópénzre váltjuk hírnevünket”

Clooney-nál nemcsak Crowe számára nincs bocsánat, hanem a TV Guide újságnak sincs, mivel soha nem voltak hajlandók címlapra tenni Eriq La Salle-t a Vészhelyzet nem kevésbé jóképű, afro-amerikai Benton doktorát. De ugyanígy feketelistára került a Washington Post egyik kritikusa, aki tévedésből azt írta, hogy az Egy veszedelmes elme vallomásait Steve Soderbergh rendezte, holott ez volt Clooney első rendezése. Ráadásul Soderbergh a színész jó barátja, akivel több filmben dolgoztak együtt, köztük az Ocean-sorozatban.

Videón Vin Diesel, ahogy 18 nyelven mondja el, hogy ‘Én vagyok Groot!’

(Via SzeretlekMagyarország)


Article Tags: · ·