FILMEZZUNK.HU
Emlékszel még a mindenki által imádott Driss-re az Életrevalókból? Az őt életre keltő Omar Sy így néz ki napjainkban!

Emlékszel még a mindenki által imádott Driss-re az Életrevalókból? Az őt életre keltő Omar Sy így néz ki napjainkban!

3360

Emlékszel még a mindenki által imádott Driss-re az Életrevalókból? Az őt életre keltő Omar Sy így néz ki napjainkban!

Napjaink legnépszerűbb francia színésze, Omar Sy, sőt bizonyos felmérések szerint legnépszerűbb franciája 2011-ben érkezett meg Hollywoodba. Omar alig volt túl a – hazájában – frenetikus sikerű, Életrevalók című filmen, amellyel berobbant nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi figyelem középpontjába is.

Így néznek ki ma az Életrevalók című film szereplői

Gigasiker lett az Életrevalók című film

Ennek már idestova tízenkét éve, Omar megszokta Kaliforniát, jógaleckéket vesz, a Grand Canyon sziklameredélyeit mássza, és olyannyira megtanult angolul, hogy amikor a The New Yorkernek interjút adott a minap, már ilyen amerikanizmusokat kevert a mondataiba, mint „perfect fit” vagy „make a statement”.

Derült égből apu (2016) magyar előzetes - Omar Sy apa szerepben villog!

Derült égből apu című, 2016-os filmben

Már megannyi hollywoodi szuperprodukció van a háta mögött, amelyekben ha nem is főszerepet játszott, de fontos része volt. Bishopot alakította az X-Men-franchise Az eljövendő múlt napjai című darabjában, egy robotból átalakuló sportkocsi volt a Transformers című szupergagyi Az utolsó lovag című epizódjában. A Netflix által gyártott, Az ételművész (Burnt) című filmben mellékszerepet kapott Bradley Cooper oldalán 2015-ben, és bekerült az Infernóba (2016) is, ebbe a Dan Brown-regényből készített thrillerbe, ahol Tom Hanksszel játszott együtt egy „járványügyi szakértőt” alakítva. De 2015-ben szerepet kapott a Jurassic Worldben is Chris Pratt partnereként.

Lupin /2021/

A 2021-es Lupin című sorozatban

2021 januárjában, a pandémia kellős közepén a Netflix kirukkolt a Lupinnel. És a világ beleszeretett Omar Syba. Maurice Leblanc 1905-ben alkotta meg Arsène Lupin, az úri betörő figuráját, és a sorozatot a Je Sais Tout (Mindent tudok) című tudományos folyóiratban publikálta. Ez persze kissé bizarr volt, mintha nálunk az Élet és Tudományban közölte volna folytatásokban, de ennek ellenére a sorozat bombasiker lett. Bombasiker lett a Lupin, mert nem az eredeti történetet forgatták újra ráncfelvarrással, hanem beletettek egy duplaccsavart: Omar Sy nem Lupin, hanem olyasvalaki, akit Lupin alakja és sztorija inspirál. De nem ám csak Franciaországban arat a sorozat – az egész világon.

7 dolog , amiket eddig nem tudtál Omar Sy-ról, az Életrevalók című film sztárjáról

Napjainkban a családjával

(Via Index.hu)

Louis de Funès unokája rettentő jóképű: így néz ki a 27 éves Charles


Article Tags: · · ·