FILMEZZUNK.HU
Akkor és most: Így néznek ki ma a Bűbájos boszorkák

Akkor és most: Így néznek ki ma a Bűbájos boszorkák

9717

Akkor és most: Így néznek ki ma a Bűbájos boszorkák

Szinte egyetlen olyan ember sem volt, aki ne nézte volna a “Bűbájos boszorkák” című filmsorozatot a 90-es években. Magyarországon kívül “Charmed” néven vált ismertté a sorozat, ami belopta magát minden ember szívébe. A sorozat 1998-ban rajtolt el és 2006-ban fejeződött be, mindenki nagy bánatára.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Bűbájos boszorkák

Shannen Doherty

Shannen Doherty áprilisban tölti be az 53. életévét, és több hullámvölgyön is átment már, mióta otthagyta Prue szerepét. Sajnálatos módon a színésznőre nem talál rá az örök szerelem, ugyanis annak ellenére, hogy már négyszer megkérték a kezét, még mindig nem vezette senki oltárhoz. Valahol mindig elromlanak a kapcsolatai, így még nem tudta kimondani a boldogító igent. 2015-ben mellrákot diagnosztizáltak nála, ami 2016-ra átterjedt a nyirokkeringésére is. Szerencsére le tudta győzni a szörnyű betegséget, ám 2008 után nem igazán láthattuk őt a mozivásznon. Legutolsó filmje “A Delphi-effektus” volt, Martha szerepét játszotta el. Jelenleg egy farmon él Ventura megyében, ám Malibuban is van egy szép házikója.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Bűbájos boszorkák

Holly Marie Combs

Holly Marie Combs az 50. életévében jár, és pályája legnagyobb áttörése a fent említett sorozat volt. Sokan jósoltak neki sikeres jövőt, de a sorozat befejeztével sosem kapott olyan nagy szerepeket, amivel űberelni tudta volna ikonikus karakterét. A színésznő szerepelt a “Hazug csajok társaságában”, az “Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmiben”, a ” Mistresses”című sorozatban és ezen kívül több kisebb szerepe is volt még. A színésznő kétszer is megházasodott ám mind a kettőnek válás lett a vége.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Bűbájos boszorkák

Alyssa Milano

Phoebe karakterét ugyebár Alyssa Milano személyesítette meg, ami nagyon jól állt a színésznőnek. Ő volt a legtüzesebb az összes nővér közül, hiszen ő képes volt még egy félig ember félig démon születésű férfihoz is hozzámenni. Annak ellenére, hogy saját szerelmi élete stagnált, nagyon jó tippeket tudott adni másoknak, így szerelmi tanácsadó lett.

A színésznő jelenleg 51 éves, és elképesztő formában van. A sorozat után több sorozatban és filmben is játszott, például az “Elhajlási engedélyben”, “A barátnőm pasijában”, az “Első számú közellenségben”, a népszerű “Castle” sorozatban is feltűnt. Legutolsó sorozata a “Mistresses” volt, amiben 3 éven keresztül alakította Savannah Davist. 2009-ben hozzáment párjához, David Graham Bugliaryhez, majd 2011-ben bejelentette, hogy első közös gyermeküket várja, aki kisfiú lesz. Rá három évre ismét bejelentette, hogy terhes, ekkor viszont egy kislánynak adott életet.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Bűbájos boszorkák

Rose McGowan

Rose McGowan, volt, aki a legfiatalabb negyedik nővér szerepét kapta meg. Paige karaktere először nehezen indult, hiszen a nézők nagyon megszokták, hogy Prue a harmadik testvér. Idővel azonban mindenki szíve megenyhült, mikor rájöttek, hogy a karaktere nagyon is érdekes. A jelenleg 50 éves színésznőre alig lehet ráismerni, ugyanis megvált hosszú barna fürtjeitől és extra rövid szőke hajat vágatott magának. Akkoriban nagy népszerűségnek örvendett, azóta pedig szinte teljesen eltűnt a köztudatból. Annyit sikerült kideríteni, hogy 2007-ben szerepelt a Robert Rodríguez és Quentin Tarantino által rendezett “Grindhouse – Terrorbolygóban”, majd a “Grindhouse: Halálbiztos” című filmben is. Azóta aktivistaként tevékenykedik. 2017-ben a Time magazin megválasztotta az év emberének.

Döbbenetes átváltozás! Így néz ki most Natalja Rudakova, a Szállító film vörös bombázója

(Via erdekesportal.com)


Article Tags: · · · · · ·