FILMEZZUNK.HU
7 fantasztikus szerelmes film Háború és béke címmel

7 fantasztikus szerelmes film Háború és béke címmel

12571

3) Háború és béke /2000/

A Háború és béke megihlette Prokofjev orosz zeneszerzőt is, aki 1942-ben Mira Mendelson-nal karöltve operát írt a regényből készült színházi darabra. 2000-ben La guerre et la paix (Háború és béke) címmel François Roussillon francia filmrendező elkészült monumentális televíziós produkciójával, mely az opera továbbgondolása.

Háború és béke /2000/

2) Háború és béke /2007/

Az olasz Lux Vide által készített 2007-es film orosz és angol nyelven játszódik. Összesen öt országban forgatták: Oroszország, Franciaország, Németország, Lengyelország és Olaszország szolgáltak a sorozat helyszíneiül. Robert Dornhelm jelentős nemzetközi gárdát vonultat fel: Alexander Beyer (Pierre), Malcolm McDowell (Andrej Bolkonszkij herceg) és Clémence Poésy (Natasa), hogy csak néhány színészt említsünk.

Háború és béke /2007/

1. Háború és béke /2016/

A Háború és béke legfrissebb feldolgozása a 2016-tól sugárzott hatrészes BBC sorozat Tom Harper rendezésében. Eddig csak egy epizódot tekinthetett meg a nagyérdemű, reményeink szerint hamarosan megérkzik a következő. A filmben olyan filmcsillagok szerepelnek mint Paul Dano (Pierre), Lily James (Natasa Rosztova) vagy James Norton (Andrej Bolkonszkij herceg).

Háború és béke /2016/

Minnie Driver volt Matt Damon csodaszép barátnője a Good Will Huntingban – A színésznő 53 évesen is gyönyörű

//Jana//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · ·