FILMEZZUNK.HU
Bloodshot (2020) - Előzetes

Vin Diesel főszereplésével jön a Bloodshot 2!

3052

Vin Diesel főszereplésével jön a Bloodshot 2!

A 2020-as év enyhén szólva sem kedvezett a friss megjelenéseknek, számos nagy várományos premierjét elhalasztották a stúdiók, azok a filmek pedig, amelyek mégis a mozikba kerültek, nem teljesítettek túl jól a kasszáknál. Bár a Bloodshot egy kivételes esetnek számít, hiszen a film még a nagyobb lezárások előtt, márciusban került a mozikba, ettől függetlenül mégis “mindössze” 37,7 millió dollárt hozott a konyhára. Nagyon úgy tűnik viszont, hogy mindez nem szab a jövőben gátat annak, hogy elkészülhessen a folytatás.

Bloodshot (2020) – Kritika

Dan Mintz, a Valiant Comics elnöke egy friss interjúban ugyanis elmondta, hogy szerinte sikeresnek volt mondható a Bloodshot bemutatója:

“Hogy Vin Diesel és a többiek belevágnak-e majd a folytatásba? Szerintem igen, hiszen remek fogadtatásban részesült a film”

– jegyezte meg Mintz, aki szerint a film jól teljesített azután is, hogy az online platformokon és a digitális hordozókon is elérhetővé vált. Egyelőre azonban nem tudni részletesebb információkat a Bloodshot 2 előkészületeivel kapcsolatban, ahogy egyelőre az sem tudható, hogy Dave Wilson rendezheti-e majd a folytatást, a közeljövőben azonban gyakrabban is hallhatunk még a projektről.

Ő volt a Rendőrakadémia-filmek szőke szépsége – Ma már lehet, hogy rá sem ismersz

(via Mafab.hu)


Article Tags: · · ·