FILMEZZUNK.HU
Ki nem állhatja ezt az egy filmjét Keanu Reeves

Ki nem állhatja ezt az egy filmjét Keanu Reeves

461

Ki nem állhatja ezt az egy filmjét Keanu Reeves

Keanu Reeves neve hallatán a legtöbb embernek olyan filmek jutnak eszébe, mint a Mátrix, vagy a John Wick. Mindkettő franchise igen népszerű, Keanu Reeves rajongói imádják – dehát ez a színész legtöbb filmjével így van. Természetesen neki is vannak olyan filmjei, amikről még a rajongók is meg merik mondani, hogy ez nem sikerült olyan jól, vagy annyira értékelhetetlen, hogy nem is értik, Keanu Reeves hogy került bele.

Keanu Reeves elárulta, hogy melyik filmjét tartja a legrosszabbnak - A leskelődő

Keanu Reeves A leskelődő című filmben

Egy olyan filmről van szó, amiről a rendezője, Joe Chabarnic azt mondta a színésznek, hogy csak egy kisebb szerepre szeretné felkérni, de az ő nevével akar házalni, hiszen úgy könnyebben fog támogatókat szerezni a projekthez. Reeves belement a dologba, de szinte azonnal meg is bánta. Később a kis szerepből főszerep lett, ugyanis Keanu egyik ismerőse aláhamisította a színész nevét egy szerződésben. A filmsztár ügyvédhez fordult, aki azt tanácsolta neki, hogy forgassa le a filmet, hiszen először igent mondott a felkérésre, és az szóbeli megállapodásnak számított, a hamisítást pedig nehéz lett volna bizonyítani. Végül a színész megcsinálta a munkát, de semmi kedve nem volt hozzá. A leskelődő című thriller egy valóban borzalmas alkotás, amiben Keanu Reeves a történtekhez képest, meglepően jó alakítást nyújt.

„Az egy katasztrófa volt. Utálom azt a filmet. Borzalmas. Egy katasztrófa”.

Keanu Reeves egyébként 2000-ben egy másik horrorthrillerben is szerepelt, mégpedig Sam Raimi Rossz álmokjában, ami viszont egy dicséretesen jól sikerült alkotás. Ezt a filmet még a Mátrix és a John Wick sztárja is kiválónak tartja.

Keanu Reeves elárulta, hogy ki lenne a legszívesebben a Marvel-moziverzumban

(Via Promotions.hu)


Article Tags: ·