FILMEZZUNK.HU
Sokkoló fotók az egykori Bond-lányról - Britt Ekland arcát fel sem lehet ismerni a sok plasztikától

Sokkoló fotók az egykori Bond-lányról – Britt Ekland arcát fel sem lehet ismerni a sok plasztikától

3823

Sokkoló fotók az egykori Bond-lányról – Britt Ekland arcát fel sem lehet ismerni a sok plasztikától

Britt Ekland svéd származású, angol színésznőt a magyarok olyan filmekből ismerhetik, mint az Öld meg Cartert!, Az Úr esztendejében, az Egymillió karátos ötlet, sőt Az aranyifjú című magyar drámában is játszott Ernyey Béla oldalán. 1974-ben Bond-lány volt Roger Moore mellett, Az aranypisztolyos férfiban Mary Goodnightot alakította. A 80 éves színésznő 2006-ban vonult vissza a színészkedéstől, közben – mint ahogy sok hollywoodi sztár – ő is alávetette magát a plasztikának, ám ezt megbánta.

Britt Ekland

Az egykori Bond-lány Párizsban jelentkezett be egy szépészeti kezelésre, amelynek köszönhetően vastagabb ajkakat csináltak neki, ám a feltöltéssel egyszer nagyon pórul járt. Az orvosa Articolt injekciózott többször belé, amit egy időben sok orvos használt ajakfeltöltésre, ám ma már kockázatosnak tartják. Ez a beavatkozás annyira fájt neki, hogy utána egy másik szakemberhez fordult, hogy távolítsa el a kollagént a szájából, a doktor viszont csak rontott a helyzetén.

“Teljesen tönkretette a külsőm és az arcom. Életem legnagyobb hibájának tartom ezt. Amikor előveszem a régi fotóim, a plasztika előtt szerintem jól néztem ki, de utána már nem.”

– nyilatkozta. Ez a rossz tapasztalata egy életre elvette a kedvét attól, hogy bármi mást átalakítson a testén, ettől függetlenül nem ítéli el azokat, akik a plasztika mellett döntenek.

“Mindenkinek joga van eldönteni, hogy plasztikáztat, vagy sem. Én az ötvenes éveimben tettem, de nem fontolgatom, hogy újra megműttetem magam. Már nem vágyom arra, hogy másképp nézzek ki, mint most.”

– magyarázta. Nemcsak a száját csináltatta meg, hanem a füleit is hátravarratta, hogy esztétikusabban nézzenek ki, akkoriban azért plasztikáztatott, mert azt gondolta, így csinosabb lesz, és könnyebben jut szerepekhez, de tévedett.

Britt Ekland

18 jele annak, hogy sorozatfüggővé váltál

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·