FILMEZZUNK.HU
Keresztény gyerekkoráról vallott Brad Pitt: "A saját szememmel láttam, ahogy Isten jelenléte kiáradt az emberek között"

“A saját szememmel láttam, ahogy Isten jelenléte kiáradt az emberek között” – Brad Pitt

13660

“A saját szememmel láttam, ahogy Isten jelenléte kiáradt az emberek között” – Brad Pitt

Keresztény gyerekkoráról vallott Brad Pitt. A híres színész, Brad Pitt, akinek az utóbbi időkben inkább botrányos válásától volt hangos a sajtó, józanságról, életmódváltásról és Szent Szellemtől kapott nyelveken szólásról is beszélt az amerikai GQ magazinnak.

Brad Pitt a főiskolától kezdve nem emlékezett egyetlen olyan napra sem, amikor ne ivott volna

A hosszú interjúban többek között gyerekkoráról is mesélt – kukoricaföldekről, erdőkről és folyóról – és hozzátette, kicsit úgy élt, mint Huckleberry Finn.

„Baptistaként nőttünk fel, ami egy tisztább, szigorúbb, az “Íráshoz ragaszkodó” kereszténység. Aztán középiskolás koromban a családom egy karizmatikusabb mozgalomba csöppent, ahol nyelveken szóltak és felemelték a kezüket…”

– emlékezett vissza gyerekkora éveire a világszerte ismert színész. Arról is beszélt, ha elment egy rock koncertre, úgy érezte: hasonlót él át, mint a megújulási összejöveteleken, csak „az egyik Isten, a másik a gonosz”. A színész a nyelveken szólásra is kitért az interjúban:

“Láttam másokat, ahogy a Szent Szellemmel betöltekeznek és láttam, hogy ez működik. Gondoltam magamban “ezt én is ki akarom próbálni”.”

Brendan Fraser egy rossz döntés miatt került közel 15 évig parkolópályára Hollywoodban

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · · · ·