FILMEZZUNK.HU
Bergüzar Korel

Emlékszel még a Seherezádé gyönyörű sztárjára? Így néz ki napjainkban!

9004

Emlékszel még a Seherezádé gyönyörű sztárjára? Így néz ki napjainkban!

A Seherezádé című török szappanoperát 2006 és 2009 között vetítették hazájában, majd idővel más országokban is elkezdték vetíteni a romantikus sorozatot. Hazánkban a TV2 játszotta 2011-től, napjainkban az Izaura TV ismétli. A történet középpontjában Sehrazat állt, akit a gyönyörű Bergüzar Korel alakított.

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel csupán 23 éves volt, amikor megkapta a Seherezádé főszerepét, ám érdekes, mert előtte sokan azt mondták neki, hogy ne is álmodjon arról, hogy ennyi idősen övé lehet a szerep. Az akkor még kezdő színésznő bebizonyította, hogy igenis tehetséges, nem is csoda, hogy a sorozat első nagyobb sikerei után ünnepelt sztárrá nőtte ki magát. A Seherezádéban hosszú, sötétbarna hajjal ismerhettük meg, ám azóta teljesen másképp néz ki. Hosszú tincseitől teljesen megszabadult, hirtelen rá sem ismertünk a 40 éves színésznőre. Természetesen ez a rövid frizura is remekül áll neki.

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel napjainkban is színészkedik, 2019-ben jelent meg legújabb filmje Bir Ask Iki Hayat címmel, filmes partnere Törökország egyik legnépszerűbb színésze, Engin Akyürek, akit a magyar nézők a Piszkos pénz, tiszta szerelem, illetve a Fatmagül című sorozatokból ismerhetnek. A fekete hajú szépség a színészkedés mellett boldog családanya is, fia, Ali 2010-ben született meg. A férjét, Halit Ergenc-et a Seherezádé forgatásán ismerte meg, 2009-ben házasodtak össze.

Bergüzar Korel

Emlékszel még Nikitára, a bérgyilkosnőre? Így néz ki manapság az egykori szépség

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·