FILMEZZUNK.HU
Emlékszel Csupasz pisztoly filmek bombázó színésznőjére? Sajnos tragikus véget ért az élete - Anna Nicole Smith

Ő volt a Csupasz pisztoly filmek bombázó színésznője – Fia tragikus halála után végzett magával

11064

Ő volt a Csupasz pisztoly filmek bombázó színésznője – Fia tragikus halála után végzett magával

Playmate, szexszimbólum és színésznő, nem feltétlenül ebben a sorrendben. Anna Nicole Smith az ezredforduló egyik ikonikus jelensége volt Hollywoodban, aki figyelemfelkeltő megjelenésével és sajátos kisugárzásával mindenhol a középpontban tudott lenni. Olyan filmekben vállalt kisebb-nagyobb szerepeket, mint a Csupasz pisztoly, az 1996-os Felhőkarcoló, vagy éppen az 1995-ben megjelent A gyémánt melóban.

Emlékszel Anna Nicole Smith-re a Csupasz pisztolyból? Sajnos tragikus véget ért az élete

A színésznő bár ragyogott a magazinok címlapjain, filmes karrierje messze nem volt ekkora sikersztori, a magánélete pedig maga volt a borzalom. Ez vezetett tragikusan korai halálához is. Mint ismert, Anna Nicole Smith magánélete nem volt botrányoktól mentes. Két gyermeke született, ám fia épp az ő kórházi szobájában halt meg drogtúladagolásban, amikor az anyját látogatta meg kislánya születése után. A kislány körül is botrány robbant ki, mert nem volt tisztázott, hogy ki az apja.

10 híresség, akiknek meghalt a gyermekük

A nő halálához vényköteles gyógyszerek véletlen túladagolása vezetett, amiben egyes vélemények szerint vastagon szerepet játszott akkori élettársa, Howard K. Stern is, aki meg sem próbált segíteni rajta, sőt. Ő maga szerezte be az orvosoktól a hamis recepteket.

10 híresség, aki drogtúladagolásban halt meg

Itt van Henry Cavill és Guy Ritchie új filmjének brutálisan őrült előzetese!

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·