FILMEZZUNK.HU
Bereczki Gergő

Emlékszel még Berényi Bandikára a Barátok köztből? Már 27 éves és irtó jóképű pasi lett belőle

105048

Emlékszel még Berényi Bandikára a Barátok köztből? Már 27 éves és irtó jóképű pasi lett belőle

Berényi Bandika cuki lurkóból jóképű pasi lett! Ha arra adnánk a fejünket, hogy felsoroljuk az RTL Klub csatornájának emblematikus produkcióit, a Barátok közt egészen biztosan előkelő helyet foglalna el a listán. A széria 1998 októberében startolt el, és 22 évadot élt meg. Sokak kedvenc esti programja volt, köztük a Berényi Bandikát alakító Bereczki Gergő édesanyja is imádta a sorozatot, ezért majd’ kiugrott a bőréből, amikor 2004-ben megtudta, hogy fiát hétévesen beválogatták a szereplők közé.

Bereczki Gergő

Berényi Zoltán eltitkolt gyermekét alakította, akit annak testvére, András nevelt fel. 2012-ben öt évre hagyta ott a Mátyás király teret, hogy tanulmányaira koncentrálhasson. Aztán 2017-ben tért vissza, és a végéig erősítette a színészgárdát. Mindeközben cuki lurkóból jóképű pasi lett, és bár a gyermeki csibészség még mindig ott ragyog a szemében, ma már aligha illik rá a “Bandika” becézés.

Bereczki Gergő

A 27 éves színész a Fókusznak elárulta, a köztudatban gyakorlatilag eggyé vált a szerepével, ha valaki észreveszi az utcán, általában mindig karaktere nevén szólítja meg. A rajongók körében nagy népszerűségnek örvendett figurája, többen azt állítják, hogy övé volt az egyik legjobb szerep.

Ryan Reynolds arról mesélt, hogy egyszer mennyire beégett Denzel Washington előtt

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·