FILMEZZUNK.HU
Tom Holland azért esett el a Star Wars egyik főszerepétől, mert röhögőgörcsöt kapott

Ki nem találnád, mi volt az oka annak, hogy Tom Holland elesett a Star Wars egyik főszerepétől

2332

Ki nem találnád, mi volt az oka annak, hogy Tom Holland elesett a Star Wars egyik főszerepétől

Egészen elképesztő! Több színészről olvashattatok már, akik elestek életük nagy szerepétől különböző okokból kifolyólag.  És vannak olyanok is, akik azért nem kaphatták meg a maguknak megálmodott szerepet, mert kezdetben a legtöbb színész olyan hibákat követett el a meghallgatásokon, amik annyira kínos bakik voltak, hogy egy tehetséges sztár eleshetett egy egyébként nagyon ideális szereptől. Tom Holland viszont, aki a köztudatban Pókemberként, azaz Peter Parkerként hálózta be magát a szívünkbe, egy igen rendhagyó módon esett el élete másik nagy szerepétől.

Egy valóságos izomkolosszussá gyúrta magát Tom Holland a Pókember 3 miatt

A színész ugyanis csupán azért nem kaphatta meg a Neki szánt szerepet, mert egyszerűen röhögőgörcsöt kapott a meghallgatáson. És ha még ez nem lenne elég, nem is kis szerepről csúszott le Holland, ugyanis a film, amire meghallgatást nyert nem volt kisebb felkérés, mint a Star Wars. A 27 éves Tom egy interjúban mesélt az esetről:

“Már a negyedik vagy az ötödik fordulónál tartottam, John Boyega szerepére, Finn megformálására pályáztam. Emlékszem egy jelenetre, amiben egy hölgy csak hümmögött. Én meg olyanokat mondtam, hogy vissza kell térnünk a hajóra, ő viszont csak pittyegett, így: bleep, bloop, bloop…Én meg képtelen voltam befejezni a röhögést, annyira vicces volt… Közben persze rosszul éreztem magam, mert ő tényleg próbálkozott, hogy egészen beleélje magát az android vagy drón szerepébe…Persze hogy nem kaptam meg a szerepet, nem is ez volt a legjobb pillanatom…”.

Kétségtelen, hogy Tom kiválóan játszotta volna el Finn szerepét is, de számunkra Ő mindig Peter Parker marad.

Szerző: MéziMcFly

Megható! Bud Spencer lányai és Terence Hill fia közösen pózoltak egy fotón


Article Tags: · ·