FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 55. születésnapját Javier Bardem – Íme 10 meglepő érdekesség a jóképű színészről

Most ünnepli 55. születésnapját Javier Bardem – Íme 10 meglepő érdekesség a jóképű színészről

3736

8) Amikor Ethan Coen és Joel Coen megkeresték Javier Bardem színészt Anton szerepére a Nem vénnek való vidékből, ő azt válaszolta, hogy nem vezet, rossz az angolja és utálja az erőszakot – mire a rendezők úgy reagáltak, hogy tudják, épp ezért akarják őt. Végül Bardem elfogadta a szerepet, mert annyira szeretett volna Coenékkel dolgozni.

9) Penélope Cruz és Javier Bardem a 2008-as Vicky Cristina Barcelona című filmben is együtt szerepeltek. Két évvel a forgatás után összeházasodtak, és született egy fiuk és egy lányuk.

Everybody Knows (2018) - Előzetes

10) 2017-ben szerepelt A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja című produkcióban. A film negatív hősének szerepére eredetileg Christoph Waltz szerződött le, de egyéb elfoglaltságai végett végül nem tudta vállalni a szereplést. Miután némileg átírták a karakterét, Javier Bardem kapta meg a lehetőséget. Salazar neve eredetileg Brand kapitány néven futott, ám amikor Javier Bardem leváltotta Christoph Waltzot, a karakter nevét megváltoztatták Salazarra, amely jobban passzolt Bardem spanyol származásához.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, 2017) - Előzetes

Carl Weathers és Dolph Lundgren ki nem állhatták egymást: előbbi még a forgatásról is kiviharzott

(Érdekességek forrása)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · ·