FILMEZZUNK.HU
Jennifer Anistont lesújtotta, hogy Brad Pitt apa lesz - Egyenes adásban sírta el magát a színésznő

Jennifer Anistont lesújtotta, hogy Brad Pitt apa lesz – Egyenes adásban sírta el magát a színésznő

36673

Jennifer Anistont lesújtotta, hogy Brad Pitt apa lesz – Egyenes adásban sírta el magát a színésznő

Jennifer Aniston és Brad Pitt párosáért milliók rajongtak a 2000-es évek elején, így az egész világot sokkolta, amikor válásukról számolt be a sajtó. Annak idején csak kapkodtuk a fejünket a hollywoodi szívtipró szívügyeinek alakulásán, arra senki sem számított, hogy a Mr. és Mrs. Smith forgatásán beleszeret partnernőjébe, Angelina Jolie-ba. Akkor úgy tűnt, ezt a románcot az égiek akarták így, rohamléptekben haladtak előre a kapcsolatukban.

16 hollywoodi szerelmespár, akik egykoron együtt voltak

Amikor még együtt voltak

Jennifer Aniston sokáig nem nyilatkozott a témában, először 2006 őszén beszélt a Vanity Fair riporterével, Leslie Bennettsszel az érzelmeiről. Ám eddig nem derült ki, hogy ez az interjú érzelmesebbre sikerült, mint azt gondoltuk. Az őt kérdező újságíró olyan bombát dobott a sztár elé, amitől teljesen kiborult. Elárulta neki, hogy az a pletyka kering exéről, hogy hamarosan édesapa lesz. Ez azért volt különösen sokkoló hír a szépséges filmcsillag számára, hiszen ekkor még válásukat ki sem mondta a bíróság.

Aniston reakciója szívszaggató volt: úgy festett, mint akit szíven szúrtak, majd könnyekben tört ki, írta meg a Mirror. Hosszú percekig meg sem bírt szólalni, a válla rázkódott a sírástól, amit képtelen volt abbahagyni. Végül annyival kommentálta a gólyahírt, nagyon bízik benne, hogy a híresztelések hamisak, továbbá hozzátette, szeretné hinni, hogy volt férje elmondana neki egy ekkora örömhírt.

Végül kiderült, akkor csak pusztán szóbeszéd volt a terhesség. Hiszen, ha utánaszámolunk, első csemetéjük, Shiloh 2006 májusában látta meg a napvilágot, míg ezt az interjút bőven kilenc hónappal a gyermekáldás előtt készítették.

Mindenki megnyugodhat: soha nem lesz női főszereplős James Bond-film!

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·