FILMEZZUNK.HU
Freddie Prinze féltékenységből ki akarta oltani John Travolta életét

Sokkoló! Freddie Prinze féltékenységből meg akarta ölni John Travoltát

4005

Sokkoló! Freddie Prinze féltékenységből meg akarta ölni John Travoltát

Az ’70-es években Freddie Prinze Jr. édesapja, Freddie Prinze hatalmas sztárnak számított az Egyesült Államokban. Ő volt a Chico and the Man című szituációs komédia ünnepelt főszereplője, és gyakran feltűnt az újságok címlapjain. Ugyanebben az időszakban egy másik színész is egyre népszerűbbé vált, és mindenhol felbukkant: ő nem volt más, mint John Travolta. 1975-ben indult híressé a Welcome Back, Kotter című sorozattal, majd az 1977-es Szombat esti láz és az 1978-as Grease filmek hozták el számára a csúcspontot. A sorozatban egyértelműen ő volt a dögös srác. Nos, éppen ezért keletkezett némi feszültség Freddie Prinze-ben, vallotta be a színész régi barátja, Jimmie Walker a The Comedy Store című műsorban.

Freddie Prinze féltékenységből ki akarta oltani John Travolta életét

Freddie Prinze féltékeny volt Travoltára

A férfi elmesélte, hogy amikor a ’70-es évek közepén Travoltát tették a tinimagazinok címlapjára, nagyon megharagudott Freddie Prinze, mivel korábban ő volt a kamaszlányok szívdöglesztője. Egyszerűen felhívta Freddie-t, és azt mondta neki, hogy szükséges elmozdítani John Travoltát az útból.

“Azt mondta: “Megölöm ezt az embert! Én vagyok a legnagyobb tévésztár.” Erre azt feleltem, hogy sok ember benne van még a tévében, köztük én is. Erre így vágott vissza: “De ember, te nem vagy nagyobb nálam. Én vagyok a legnagyobb, a legjobb. Mindenki ismer, engem tartanak a legviccesebbnek”

– idézte fel a beszélgetésüket. Hiába próbálta lebeszélni Prinze-t, hogy ne kövessen el semmi hülyeséget, a férfi makacs volt. Elővette a nyílpuskáját, majd autóval elhajtott Travolta apartmanjához. Jimmie Walker is vele tartott, remélve, hogy sikerül meggyőzni a férfit, hogy ne bántsa embertársát. Végül Freddie Prinze három nyilat lőtt Travolta Szombat esti láz sztárjának ajtajába. Szerencsére Travolta nem tartózkodott otthon aznap este, így egyetlen szál haja sem görbült meg. Freddie Prinze Jr. édesapja nem sokkal ezután tragikus körülmények között elhunyt. Szenvedett a depressziótól, és saját magára lőtte a fejét. Nagyon fiatal volt, mindössze 22 éves.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Bűbájos boszorkák

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·