FILMEZZUNK.HU
Rose McGowan

A Bűbájos boszorkák egykori bombázója teljesen megváltozott, rá sem ismernél!

5524

A Bűbájos boszorkák egykori bombázója teljesen megváltozott, rá sem ismernél!

A Bűbájos boszorkák színésznőjének amerikai szülei voltak, de ő maga Firenzében született. Rose McGowan apja ugyanis benne volt egy olasz szektában, amibe egész családját bevonta. Megtiltották a tagoknak, hogy kommunikáljanak a külvilággal, újságot olvassanak vagy tévét nézzenek, és mindenkinek sötét szobában kellett lennie egész nap. Arról nem is beszélve, hogy kaotikus szexuális kapcsolatokat létesítettek egymással az emberek. Amikor a vezetők a gyermekeket is próbálták ebbe bevonni, Rose apja rájött, hogy ideje tenni valamit ez ellen.

Rose McGowan

Amerikába költözve Rose szülei elváltak egymástól, ő pedig az anyukájával maradt. Annak új pasija viszont megpróbálta elhitetni vele, hogy lánya drogfüggő, csak hogy egy klinikába zárhassák, és megszabadulhasson tőle. A színésznőnek sikerült megszöknie, és nagymamájához költözött. 16 éves volt, amikor innen továbbállt, hogy szerelmével éljen együtt. Mindeközben kasszásként, felszolgálóként és irodai munkásként is dolgozott. Amikor a pasija meghalt, Rose hajléktalan lett, és többször is az utcán aludt.

Rose McGowan

Rose McGowan

Minden tragédia ellenére 17 évesen beiratkozott egy művészeti iskolába Seattle-ben, ahonnan sikeres színésznői karrierje beindult. Azonban 2007-ben egy autóbalesetben megsérült az arca és a szeme, és bár sikerült helyreállítani látását, plasztikai műtétekkel pedig az arcát is, mégsem néz ki pontosan úgy, ahogy régen. Ez nagy szívfájdalom számára.

Rose McGowan

Döbbenet! Nicole Kidman valóban levizelte Zac Efront Az újságos fiú forgatásán (videó!)

(Via Joy.hu)


Article Tags: · ·