FILMEZZUNK.HU
Matthew McConaughey felesége igazi bombázó – Már 17 éve bolondul gyönyörű feleségéért

Matthew McConaughey felesége igazi bombázó – Már 18 éve bolondul gyönyörű feleségéért

42965

Matthew McConaughey felesége igazi bombázó – Már 18 éve bolondul gyönyörű feleségéért

Matthew McConaughey Oscar-díjas és Golden Globe-díjas amerikai színész. A csibészesen jóképű srácnak több barátnője volt élete folyamán, köztük színészek és hírességek is, mint Ashley Judd, Sandra Bullock és Janet Jackson. Ám 2006-ban minden egycsapásra megváltozott, mikor a színész rátalált élete szerelmére, Camila Alvesre. A hölgy modell, televízióműsor-vezető, színész és egyben divattervező is. Matthew egy interjúban elmondta, hogy Camilaval való találkozása mindent megváltoztatott. A színész azt nyilatkozta, hogy Ő első látásra szerelmes lett a feleségébe. Hat évvel találkozásuk után vette el kedvesét, akitől 3 gyermekük született: Levi (15), Vida (13) és Livingston (11).

Camila Alves

Az interjú során megkérték Matthewet, hogy mesélje el hogyan is élte meg ezt az életre szóló szerelmet, amire a következőket válaszolta:

“Amikor először megjelent előttem az a gyönyörű amerikai-brazil modell és jobbra-balra sétálgatott előttem egy klubban, olyan volt, mintha lebegne. Ekkor pedig nem azt kérdeztem, hogy ki ő, hanem, hogy mi ez az érzés? Amikor megláttam őt, attól a pillanattól teljesen megfordult velem a világ.  Aztán bemutatkoztam. Abszolút egy hullámhosszra kerültünk már az első pillanattól. Aznap este jobban beszéltem spanyolul és portugálul, mint azóta, tudod, mire gondolok? Attól az estétől fogva nem akartam más nővel tölteni az időt, és határozottan nem akartam mással lefeküdni. Nem akartam, hogy rajta kívül mástól legyen gyermekem. Van egy olyan szerelmünk, amelyet soha nem kérdőjelezünk meg.”

Matthew McConaughey csodálatos vallomása arról, amikor először találkozott élete szerelmével

Matthew akkor rádöbbent, hogy végre megtalálta azt az embert, akire egész életében várt. Ez azért is csodálatos dolog, mert a színész már jó ideje azt hitte, hogy ez az érzés talán soha nem fog bekövetkezni, mivel korábban így nyilatkozott a társkeresésről:

“Ilyesmiket mondogattam magamnak: Várj, csak várj. Légy önmagad. Jönni fog, ha jönnie kell. És ha nem, akkor az úgy van rendjén, akkor is jó ember vagy, McConaughey!”

Szívből örülünk, hogy Matthew McConaughey megtalálta az igazit és a családjával hosszú, boldog életet kívánunk!

Camila Alves

Camila Alves

Szerző: MéziMcFly

Terence Hill máig nem tudja kiheverni legjobb barátja, Bud Spencer halálát


Article Tags: · ·