FILMEZZUNK.HU
Botrány! Jean-Claude Van Damme durván kiborult, félbehagyta az interjút

Botrány! Jean-Claude Van Damme durván kiborult, félbehagyta az interjút (Videó!)

10736

Botrány! Jean-Claude Van Damme durván kiborult, félbehagyta az interjút (Videó!)

Van Damme nem bírta idegekkel az interjút. Jean-Claude Van Damme egy ausztrál beszélgetős műsor, a Sunrise interjúja közben rágott be az őt kérdező riporterekre. Először kiosztotta a kamera mögött álló technikusokat, majd egy ponton végleg betelt a pohár, és az akciósztár a mikroportját letépve magáról, durva szavakat nem sajnálva távozott a műsorból.

Íme a videó:

A 61 éves színész az interjú közben nehezen viselte, hogy az operatőr beszél, miközben ő interjút ad, majd egy ponton azon idegesítette fel magát, hogy az újságírók a már ezerszer hallott kérdéseket teszik fel neki a Kyle Minouge-gal folytatott viszonyáról, a Street Fighter című filmről, az edzéseiről, és hogy miképp hajtja végre a különböző harcművészeti mutatványait.

Van Damme színésznél 1998-ban állapítottak meg bipoláris zavart, és az akciósztár az elmúlt években többször is őszintén beszélt a hirtelen hangulatváltozásairól, amiket folyamatos gyógyszeres kezeléssel igyekezett kordában tartani. Valószínűsíthetően az ausztrál riporterek pont az egyik rosszabb napját fogták ki a Belgiumban született színésznek.

A valóságban ő Chris Evans barátnője – Az Amerika Kapitány sztárjának igazi bombázó a párja

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: · ·