FILMEZZUNK.HU
Most tele lett a gatya! Tudtad, hogy a Távozz tőlem, Sátán! című horrorfilm igaz történet alapján készült?

Tudtad, hogy a Távozz tőlem, Sátán! című horrorfilm igaz történet alapján készült?

3536

Tudtad, hogy a Távozz tőlem, Sátán! című horrorfilm igaz történet alapján készült?

Most tele lett a gatya! A legtöbb igaz történet alapján készült filmről mindenki tudja, hogy valós sztori áll mögöttük. Azonban vannak olyan képtelen történetek, amelyeknél szándékosan nem hangsúlyozzák a valós alapokat, mert úgysem hinné el senki. Ilyen például a 2014-ben készült Távozz tőlem, Sátán! című film is.

Az Eric Bana főszereplésével készült horrorfilmet azzal a szöveggel reklámozzák, hogy olyan, mintha Az ördögűző találkozna benne a Hetedikkel, ráadásul van benne bilincseket és kényszerzubbonyt széttépő, kihalt nyelveken hablatyoló megszállott ember dögivel, és erről nem éppen az ugrik be nekünk, hogy ilyesmi a valóságban is előfordulhatna. Pedig dehogynem!

A film Ralph Sarchie, a New York-i rendőrből lett főállású démonvadász könyvén alapul, aki negyed századon át üldözte a bűnt a Nagy Alma utcáin, majd az egyik ügye után pályát váltott, és egy pap segítségével a paranormális esetekre specializálódott. Emberünk tanítómestere volt a hírhedt Lorraine házaspár is, akiket a Démonok között című nagyon para filmből ismerhetünk.

18 színész, aki bizonyítja, hogy nem kell félnünk az öregedéstől

(Via Nlc.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·