FILMEZZUNK.HU
Staci Keanan

Az Egyről a kettőre sztárja visszavonult a színészkedéstől, napjainkban egész más dologgal foglalkozik

7254

Az Egyről a kettőre sztárja visszavonult a színészkedéstől, napjainkban egész más dologgal foglalkozik

Hollywood nagyon sok gyermekszínészt tart számon, akik a kiérdemelt sikerüket talán fiatal koruk miatt sem tudták a megfelelően kezelni, és valamiféle szenvedélyek rabjaivá lettek, lelki sérüléseket szereztek, nem tudtak a későbbiekben beilleszkedni az életbe. A hasonló forgatókönyveket szerette volna elkerülni Staci Keanan, az Egyről a kettőre c. sorozat cinikus Danája.

Staci Keanan

Staci Keanan ma 48 éves, és boldog életet él, mint magánszemély. A filmes szakmától szinte egyik napról a másikra elszökött, és annak ellenére, hogy azóta nagy ívben kerülte a médiát, pár éve szerepet vállalt a Hollywood Darlingban, ahol kitért az Egyről a kettőre c. sorozat forgatásán történt sérelmeire is. A csillagok ígéretes színészi karriert jósoltak számára. Voltak akik a következő Shirley Templeként emlegették.

Staci Keanan

„Amikor serdülni kezdtem azt mondták, hogy valaki fiatalabbat szeretnének, hirtelen már nem voltam olyan jó, és alig mutatott érdeklődést irántam bárki is a filmes szakmában.”

– vallotta be Staci. A színészkedést maga mögött hagyva azonnal beiratkozott a jogi egyetemre. Napjainkban pedig a kerületi ügyész helyetteseként tevékenykedik, és három éve a színész, Guy Brithwhistle felesége. Elmondásuk szerint élvezik életük minden percét távol a színészi világtól.

Robin Williams így kelt a gyerekszínészek védelmére a Jumanji forgatásán

(Via Skubizo)


Article Tags: · ·