FILMEZZUNK.HU
Keanu Reeves-el jöhet a Constantine, a démonvadász folytatása!

Biztossá vált, Keanu Reeves visszatér a Constantine 2 főszerepében!

11365

Biztossá vált, Keanu Reeves visszatér a Constantine 2 főszerepében!

Keanue Reeves egyik elfelejtett, mégis kiváló alakítása pont egy képregényfilmben történt meg, épp ezért vált sokak kedvencévé a 2005-ös Constantine, a démonvadász. Azóta már több ízben is felröppentek a pletykák, hogy előbb-utóbb elkészül majd a folytatása is, de csak nem sikerült eddig nekilátni.

Keanu Reeves-el jöhet a Constantine, a démonvadász folytatása!

Viszont most a Constantine 2 egyik producere, Lorenzo di Bonaventura elárulta a Comicbook.comnak, hogy John Constantine minden bizonnyal visszatér a nagyvászonra, de esélyes, hogy nem lesz része a James Gunn és Peter Safran által dirigált DCU-nak. Bonaventura nagyon szeretné, ha zöld utat kapna a dolog, mert szerinte egy nagyszerű karkaterről van szó, akiről sok mindent el lehet még mesélni.

„Nagyszerű a képregényekben, és remek volt az első film elkészítése is. Ez egy alternatív karakter. Ez az, ami igazán vonzott engem a Madame Web kapcsán is, mert nem egy megszokott személyiség.”

Az is elősegítheti a Constantine 2 megvalósulását, hogy maga Keanu is kedveli a szerepet, hiszen a 2005-ös film óta számtalanszor kiállt mellette, és több ízben szerette volna már, ha elkészül a második rész. Hosszú várakozás után 2022 szeptemberében a rajongókat sokkolta a bejelentés, miszerint nekiláttak a második felvonásnak, de azóta is csend honol a projekt körül. Az első fontos részlet tehát a Constantine 2-vel kapcsolatban az, amellett, hogy megszóltal az egyik producer, hogy ez egy Elseworlds film lesz, ami azt jelenti, hogy Reeves karaktere nem lesz része James Gunn új DC Univerzumának.

Keanu Reeves elárulta, hogy ki az a színész, akivel együtt tudna dolgozni élete végéig

(via Esport1.hu))


Article Tags: · · · ·