FILMEZZUNK.HU
15 őszinte hollywoodi barátság, amely valóban létezik!

15 őszinte hollywoodi barátság, amely valóban létezik!

15204

Hollywoodi kapcsolatok

A mai, felületesen működő kapcsolatok világában ritka, amikor két színész közt az épp aktuális közös filmben végzett munka vagy a filmforgatás maga mélyebb és erősebb köteléket hoz létre. Itt elsősorban nem az egymáshoz fűződő szerelmi viszonyra fókuszáltam, mert Hollywoodban – mint azt tudjuk – amilyen gyorsan fellobban, olyan gyorsan képes kihunyni is az egymás iránt érzett „örökké” tartó imádat.

Most azokról a kapcsolatokról beszélek, amikor két színész igaz barátságra lel, és ami nem csak a médiának, vagy az éppen promótálásra szánt filmnek szól. Merjük elhinni, hogy ha kihunynak is a fények, továbbra is megvan köztük az a fajta összhang és összetartás, ami nem a rivalizálásról szól. Tehát nem csupán a vér szerinti rokonság miatt alakul ki mindennél erősebb kapcsolat két különböző ember között, nekik is szükségük van egymás tanácsára, támogatására. Listámban sok híres és kevésbé ismert kapcsolatokat válogattam össze, melyek a filmvásznon innen és túl is működnek. (Bruce listája)

1. Channing Tatum és Joseph Gordon Lewitt

Hollywoodi kapcsolatok:…avagy 15 őszinte barátság, mely valóban létezik!

A legtöbb sztár a közös filmjük alatt köt örökre szóló barátságot. A 2005 óta tartó kapcsolat alapja a nem épp sikergyanús Havoc c. film óta van jelen. A nézők persze elsikkadtak a film felett, de azért a médiában is érzékelhető volt a barátságuk jele. Jay Leno showműsorában, hogy promótálja Channing Magic Mike filmjét, Gordon maga is lenyomott egy apró sztriptízműsort.

2. Gwyneth Paltrow és Beyoncé

Hollywoodi kapcsolatok:…avagy 15 őszinte barátság, mely valóban létezik!

Amikor még Paltrow férje Chris Martin volt, akkor találkozott először a két szőkeség. Mivel a párjaik jóban voltak egymással, ők is szorosabbra fűzték a kapcsolatukat. A barátság ereje azonban akkor mutatkozott meg igazán, amikor Gwyneth válása után is jóban maradtak, és ennek tanújelét akkor adta, amikor az egyik Grammy-gálán „gyönyörű barátnőmként” konferálta fel a színpadra Beyoncé-t.

3. Drew Barrymore és Cameron Diaz

Hollywoodi kapcsolatok:…avagy 15 őszinte barátság, mely valóban létezik!

A több mint 30 éves barátság akkor kezdődött, amikor a 14 éves Drew felfigyelt az akkor még modellkedésből élő Cameronra, és rögtön szimpatizáltak is egymással. Azóta az egyik legrégebbi barátság az övék a hollywoodi álomgyárban. Drew hívta meg anno Cameront, hogy legyen az egyik főszereplője az épp készülő Charle Angyalai c. filmjének is, sőt az egyik koszorúslánya is volt a 2012-es esküvőjén, mely nagy megtiszteltetésként érte.

4. Reese Witherspoon és Kate Winslet

Hollywoodi kapcsolatok:…avagy 15 őszinte barátság, mely valóban létezik!

Sosem játszottak együtt, amit a mai napig bánnak. Az Ő kapcsolatuk nem a filmekhez köthető, hanem egyszerűen szomszédok lettek. Ahogy azt illik, Kate Winslet átugrott bemutatkozni, és mivel nem volt otthon innivalója, ezért megkérdezte: Szia, nincs itthon véletlenül egy kis borod? A gyerekeik is jól kijöttek egymással, ezért több családi program is követte az ominózus estét.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·