FILMEZZUNK.HU
15 őszinte hollywoodi barátság, amely valóban létezik!

15 őszinte hollywoodi barátság, amely valóban létezik!

15251

13. Russel Crowe és Hugh Jackman

Hollywoodi kapcsolatok:…avagy 15 őszinte barátság, mely valóban létezik!

Barátságukat mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Hugh Jackman a Noé londoni filmpremierjére elugrott barátja kedvéért. Ismerkedésük onnan ered, hogy mindketten Ausztráliából származnak, és jó honfitársak módjára szeretik egymást támogatni. Az ausztrálokról köztudott ez a fajta segítségnyújtás Amerikában. Jackman farkasbéli szerepét először Crowe-nak ajánlották fel, de ő köszönte, de nem fogadta el a szerepet. Ekkor gondolt egyet és a stúdiónak felajánlotta Hugh-ot, aki viszont azóta sikerre vitte a franchise-t. Nyomorultak c, filmben is együtt szerepeltek… teljesen véletlenül?… 🙂

13. Kate Hudson és Liv Tyler

Hollywoodi kapcsolatok:…avagy 15 őszinte barátság, mely valóban létezik!

Mindketten ugyanabba a Crossroads Művészeti és Tudományos suliba jártak a 90-es években, ráadásul a szülők, Goldie Hawn és Steven Tyler nagyon jóban voltak már egészen régről, így adódott a kézenfekvő és természetes barátság. Gyakran jártak át egymáshoz, hisz hasonló korú gyerekeik miatt is sok közös programot terveztek a New Yorkban élő celebek. Sikerült továbbá elérni, hogy a 2000-ben bemutatott Dr. T és a Nőkben is együtt szerepeljenek.

15. Jesse Eisenberg és Justin Bartha

Hollywoodi kapcsolatok:…avagy 15 őszinte barátság, mely valóban létezik!

Több mint tíz éve találkoztak először egy castingon. A szerepről mindketten lecsúsztak, azonban a várakozással eltöltött idő elég volt ahhoz, hogy felfigyeljenek egymás tulajdonságaira, mellyel szimpátiát váltottak ki egymásból, és ezzel kezdetét vette a barátságuk. Évekig alig találkoztak, azonban a sors kegyes keze közbeszólt, és egy közös repülőúton – mivel egymás mellé szólt jegyük – jobban elmélyült a barátságuk. 2010-ben – származásukból adódóan is – együtt szerepelnek a Kóser játszmában.

Írta: Kovács Ferenc # Bruce

Felismeri? Ő volt a Halálos fegyver rosszfiúja, Mel Gibson és Danny Glover rettegett ellenfele

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·