FILMEZZUNK.HU
15 őszinte hollywoodi barátság, amely valóban létezik!

15 őszinte hollywoodi barátság, amely valóban létezik!

15255

5. Ben Affleck és Matt Damon

Hollywoodi kapcsolatok:…avagy 15 őszinte barátság, mely valóban létezik!

A legismertebb és legőszintébb férfibarátság mintaképe ők ketten, már több mint 35 éve. Együtt nőttek fel Massachushetts államban, egyszerre lettek híresek, és közösen vették át életük első Oscar-díját, ahova a mai napig együtt mennek. A sikerek előtt Affleck tartotta el Damont, és a barátságuk akkor is erős lábakon állt, mikor Affleck színészi sikerei elmaradtak, akkor volt legnagyobb szükségük egymás támogatására. Egy utcában laknak, kettejüknek összesen hét gyermekük van, gyakran járnak össze a családok a mai napig is.

6. Jennifer Aniston és Courteney Cox

Hollywoodi kapcsolatok:…avagy 15 őszinte barátság, mely valóban létezik!

Ha már beszéltünk a legerősebb férfibarátságról, akkor most következzen a másik nem. 1994-ben ismerték meg egymást a Jóbarátokban, és rögtön őszinte és erős kötelék alakult ki köztük. Bár a nagy sikerű sorozat 2004-ben véget ért, a kapcsolatuk mit sem változott, hisz azóta is jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. Mindkettejük magánélete bővelkedett házasságban–válásban, ők mégis képesek minden akadályt legyőzve megtartani tartós kapcsolatukat. Tipikus példa erre az, hogy Aniston lett Cox lányának, Coconak a keresztanyja. Jól kiegészítik egymás életét, sokszor hangoztatják mennyire sok erőt tudnak meríteni egymásból.

7. Jessica Chastain és Michelle Williams

Hollywoodi kapcsolatok:…avagy 15 őszinte barátság, mely valóban létezik!

Jessica az ismertség előtt a Cseresznyéskert c. Csehov drámában szerepelt egy színházban, és ekkor – fiatal lévén – még nem rendelkezett lakással, és bérleményét megosztotta akkori társával Michelle-lel. Annyira megszerették egymást, mintha testvérek lettek volna, és rájöttek, ez idő alatt mennyire közös az az út, melyen járnak. A barátságuk azóta is kitart és fejlődik.

8. Brad Pitt és George Clooney

Hollywoodi kapcsolatok:…avagy 15 őszinte barátság, mely valóban létezik!

Az Oceans Eleven forgatásán ismerték meg jobban egymást, bár már előtte is gyakran találkoztak különböző díjátadókon, de akkor még nem jöttek rá, nem volt alkalmuk megismerni egymást, pontosabban azt a fajta humort, ami kettejüket övezi. Bevallásuk szerint ez volt a legerősebb elem, ami kettejüket jellemezte. A humorérzék George Clooney-nál apadni látszott, mikor Brad Pitt és Angelina Jolie összejöttek és nagycsalád lettek egyik hónapról a másikra. Az sem segített a kapcsolaton, hogy Angelina és Clooney barátnője, Amal sem kedvelte túlságosan egymást. A barátság – amióta Brad facér – újra virágkorát éli.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·