FILMEZZUNK.HU
BRÉKING: Hugh Jackman mégis visszatérhet, mint Rozsomák

Elhiszed? Hugh Jackmant először ki akarták rúgni az X-Menből

964

Elhiszed? Hugh Jackmant először ki akarták rúgni az X-Menből

A színész 17 éven keresztül alakította az X-Men univerzum egyik legismertebb és egyben legtitokzatosabb múltú karakterét, míg a 2017-es Logan című film pontot nem tett a hős történetére. Bár Ryan Reynolds és Hugh Jackman bejelentése felrobbantotta az internetet, ugyanis hamarosan visszatérhet Hugh Rozsomákja a vászonra. Mindeddig azonban nem igazán esett szó arról, hogy évekkel ezelőtt Jackmant csupán egy hajszál választotta el attól, hogy felmondjanak számára a produkciónál.

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. március 10-12.

Az X-Men annak idején áttörést jelentett a színész karrierjében, valójában első hollywoodi szerepében láthatták a nézők. Jackman a napokban adott interjút a Dalily Mail UK. számára, amelyben elárulta, mennyire megviselte a nyomás akkoriban, amelyet Farkas megformálásakor érzett.

„A stúdiónál azt mondták, nem igazán váltottam be a reményeiket. Nagyon közel álltam ahhoz, hogy kirúgjanak a filmtől, ráadásul az első komolyabb szerepemről volt szó. Rendkívül letörve mentem haza, és közel egy órán át siránkoztam a feleségemnek, akik türelmesen végighallgatott és lelket öntött belém”

– mesélte a színész. Úgy tűnik tehát, hogy nem csak Jackman, de a rajongók is sokat köszönhetnek Deborra-Lee Furnessnek, Jackman (sajnos most már ex-) feleségének, hiszen az ő bátorítása nélkül alighanem képtelen lett volna folytatni a színész az X-Men munkálatait.

Sokkoló dolgok derültek ki Jake Gyllenhaalról – Pszichopataként viselkedett filmje forgatásán

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·