FILMEZZUNK.HU
Ő Bruce Willis 24 évvel fiatalabb felesége, akivel már 13 éve elválaszthatatlanok egymástól

Ő Bruce Willis 24 évvel fiatalabb felesége, akivel már 15 éve elválaszthatatlanok egymástól

3669

Ő Bruce Willis 24 évvel fiatalabb felesége, akivel már 14 éve elválaszthatatlanok egymástól

Bruce Willis és neje, Emma Heming Willis házassága igazán irigylésre méltó! A sztárpár sosem keveredik botrányokba, nem röppennek fel róluk pletykák, sőt, még a színész volt feleségével, Demi Moore-ral is nagyon jó viszonyt ápolnak. Olyannyira, hogy amikor Bruce Willis a koronavírus által okozott karantén egy idejét exével és családjával töltötte, Emma még pozitívan is reagált a helyzetre.

Ő Bruce Willis 24 évvel fiatalabb felesége, akivel már több, mint 10 éve elválaszthatatlanok egymástól

Az idő pedig nagyon gyorsan repül, hiszen idén ünneplik 15. házassági évfordulójukat, ennek kapcsán pedig egy nagyon édes posztot tett közzé Bruce Willis felesége az Instagramon. A szerelmes fotón és a hozzá írt szövegen jól látszik, hogy milyen jó párost alkotnak!

“Az biztos, hogy nagyon szeretem ezt a férfit, teljes szívemből! Noha voltak idők, amikor legszívesebben elvittem volna a Holdig, hogy kirakjam, és egyedül jöjjek vissza. ?? Voltak csodálatos és nehéz időszakaink. De ő az én párom. Nincs senki a világon, akivel szívesebben végigmennék ezen az őrültségen, amit házasságnak hívnak. Ő a családom, ő adott nekem családot (és még annál is többet), amiről mindig álmodoztam, és nagyon szeretem. ♥️”

Az utóbbi egy év sajnos az egykori akciósztár betegségéről szól leginkább, de az elmúlt 15 évben mindig leküzdötték az akadályokat, és nagyon szeretik egymást.

20 híres szerelmespár, akik bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer határokat

Rá sem ismerni! Így néz ki ma Steven Seagal, az egykor híres akcióhős

(Via Joy.hu)


Article Tags: · ·