FILMEZZUNK.HU
Charlie Hunnam lehet a következő James Bond

Charlie Hunnam lehet a következő James Bond

4059

Charlie Hunnam lehet a következő James Bond

Az a kérdés még továbbra is nyitott, hogy ki lép Daniel Craig helyébe a James Bondokban. A szerepre már elég sok jelölt van, újabban pedig az Úriemberek, az Artúr király: A kard legendája és a Kemény motorosok sztárja, Charlie Hunnam is bejelentkezett, habár őt eddig inkább szakállal ismertük, amije egy Bondnak eddig nem nagyon volt.

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. május 12-14.

A People magazin készített riportot a színésszel és Bond is szóba került. Hunnam nemcsak, hogy eljátszaná a 007-es ügynököt, de “100% boldog lenne”, ha ezt megtehetné. Ugyanakkor tisztában van vele, hogy rengeteg a jelentkező, illetve a nálánál esélyesebb sztár a szerepre, így nem is nagyon várja azt a bizonyos telefonhívást. A színész arra biztatja a rajongókat, hogy beszéljenek csak arról, hogy Charlie Hunnam legyen a 007-es, mert ugye volt már rá példa, hogy a stúdiók hallgattak a fanokra (Az Igazság Ligája rendezői változata).

Hogy ő maga kit látna szívesen James Bondként, illetve kit tartana legalkalmasabbnak a szerepre? Tom Hardyt, akiről már szintén pletykálták, hogy tárgyalásokat folytat vele a stúdió. Hunnam hatalmas rajongója Hardynak, és szerinte minden esélye meg is van rá, hogy övé legyen a szerep.

Sylvester Stallone megválaszolta a nagy kérdést, hogy ki nyerne, ha Rocky és Rambo összeverekedne

(via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·