FILMEZZUNK.HU
Julian McMahon

Emlékszel még a Bűbájos boszorkák jóképű sztárjára? Így néz ki napjainkban!

12628

Emlékszel még a Bűbájos boszorkák jóképű sztárjára? Így néz ki napjainkban!

Bár tinikorunkban bőven akadtak jó sorozatok, amikből kedvünkre válogathattunk, tény, hogy volt néhány kiemelkedő is a listában. Az egyik ilyen a Csacska angyal volt, aminek főcímdalát mind kívülről fújtuk, és bár a cselekmény mai fejjel nem állná meg a helyét (mi volt az a sztori Frederico halálával, és a lelke továbbrepülésével a gróf testébe?), de attól még imádtuk! A másik ilyen nagy favorit egyértelműen a Bűbájos boszorkák volt!

Julian McMahon

A sorozat a Halliwell-lányokról szólt, akik egy viharos éjszakán jöttek rá arra, hogy mind boszorkányok, és különleges képességek birtokában vannak. A 8 évad aztán az ő kalandjaikat követte nyomon, jó néhány izgalmas cselekmény és mellékszereplő társaságában. Az egyik legikonikusabb karakter, aki évadokon át kiemelt szerepben tért vissza, a démon Cole volt, aki hatalmas rajongói bázisra tett szert alig pár rész alatt!

Julian McMahon

Karaktere hol pozitív, hol negatív volt, de a rajongók még akkor is imádták őt, ha épp keresztbe tett a boszorkányoknak. Julian McMahon pályafutásának ez a munka adott is egy hatalmas löketet, hiszen ezt követően szerezte meg a Kés/Alatt főszerepét. Bár azóta is a szakmában dolgozik, tény, hogy nagyobb áttörést nem sikerült elérnie, de a rajongók bíznak abban, hogy legfrissebb sorozatával ez megtörténhet.

Emlékszel még a Vad angyal gyönyörű sztárjára? Natalia Oreiro 46 évesen is csodásan fest!

(Via Joy.hu)


Article Tags: · ·