FILMEZZUNK.HU
Bármilyen hihetetlen, de a plasztikai beavatkozásoknak sikerült elbánni Chuck Norrissal

Még ő sem makulátlan: Chuck Norris arcát teljesen tönkretette a plasztika

10112

Még ő sem makulátlan: Chuck Norris arcát teljesen tönkretette a plasztika

Bármilyen hihetetlen, de a plasztikai beavatkozásoknak sikerült elbánni Chuck Norrissal. A ’70-es, ’80-as évek egyik legismertebb akcióhőse és harcművésze, Chuck Norris az elmúlt években alaposan szétszabatta arcát. Az egykori sármos nehézfiúból mostanra igencsak bizarr öregember lett a plasztikának köszönhetően. A színész látszólag nem sajnálta a pénzt a plasztikáztatásra, de a jelek szerint a műtétek között elfelejtett tükörbe nézni,  különben biztosan nem hagyta volna, hogy így szétszabják egykor jóképű arcának férfias vonásait, amiknek ma már a nyoma sem látszik. Egyszerűen rá sem lehet ismerni Norris-ra, a tucatnyi ráncfelvarrás miatt ugyanis már alig tudja rendesen kinyitni a szemét, túlságosan kisimult bőre pedig csak tovább fokozza bizarr megjelenését.

Plaszikázásai gyermekkorára vezethetőek vissza, ugyanis akkoriban társai bántásainak céltáblája volt éveken keresztül indián származása, ill. külseje miatt, mivel anyja félig ír, félig cseroki származású volt. Az egyik leghíresebb akcióhősből azonban mostanra egy megdöbbentően bizarr öregúr lett, aki jó hollywoodi szokás szerint öregkorára alaposan szétszabatta arcát. Norris egykor jóképű arcának vonalai ugyanis rémisztően eltorzultak, a szeme például alig látszik a sok ráncfelvarrástól.

Bármilyen hihetetlen, de a plasztikai beavatkozásoknak sikerült elbánni Chuck Norrissal

Mostanra semmi természetesség nem maradt megjelenésében. De a botoxszal töltött brutális injekciók is kifejtették kártékony hatásukat,  a sok vegyi anyag ugyanis valóságos rémmé változtatta át a népszerű színészt. Azzal viszont nem számolt, hogy a műtőben minden természetességétől megfosztották plasztikai sebészei.

Szerző: MéziMcFly

Emlékszel még a Vad angyal gyönyörű sztárjára? Natalia Oreiro 46 évesen is csodásan fest!


Article Tags: · ·