FILMEZZUNK.HU
Michael Douglas tragikus, ám reményteli története mindenki számára tanulságos lehet!

Michael Douglas tragikus története mindenki számára tanulságos lehet!

5857

Michael Douglas tragikus története mindenki számára tanulságos lehet!

Michael Douglas életét rengeteg tragikus dolog árnyékolja be. A 78 éves színész és producer, Michael Douglas fizikailag és morálisan is sok gonddal küzdött. 1980-ban egy sípályán baleset érte őt, ami miatt 3 éven át kezelésekre szorult, és karrierjét is mellőznie kellett. A 2000-es évek elején, amikor már házasságban élt Catherine Zeta-Jonesszal, egy nő folyamatosan zaklatta őket. Fenyegető leveleket küldött, ami miatt a színésznőnek kis híján idegösszeomlása is volt.

Hollywood gyászol: 102 évesen elhunyt Michael Douglas nevelőanyja

2010-ben kiderült, hogy torokrákja van, ráadásul fiát is ebben az évben ítélték el börtönre öt évre, drogárusítás miatt. Szerencsére a betegségét sikerült legyőznie. Párkapcsolata sem alakult mindig tökéletesen.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones 22 éve elválaszthatatlanok egymástól

2013-ban kiderült, hogy úgy volt, elválnak Catherine-nel, mert állítása szerint nagyon komoly depresszióval küzdött felesége betegsége miatt. Őt ugyanis 2011-ben bipoláris személyiségzavarral kezelték, és ez az időszak nagyon megerőltető volt házasságukra nézve. Végül sikerült leküzdeniük a gondokat, és mai napig együtt vannak.

Sylvester Stallone megválaszolta a nagy kérdést, hogy ki nyerne, ha Rocky és Rambo összeverekedne

(Via Joy.hu)


Article Tags: · ·