FILMEZZUNK.HU

8 nagyszerű film, amiért imádjuk a szülinapos Vince Vaughn-t!

18982

Vince Vaughn legjobb filmjei

Vincent Anthony Vaughn 1970. március 28-án született Minneapolisban, az Egyesült Államokban. Színész, producer, író és komédiás. Karrierje egy Chevrolet reklámmal indult, majd olyan filmekben kapott kisebb-nagyobb szerepet, mint a Bárbarátok, a Jurassic Park 2, az Ünneprontók ünnepe, vagy a Páros mellékhatás. Vince Vaughn a napokban ünnepli 54. születésnapját, melynek alkalmából egy csokorba szedtük az általunk legjobban kedvelt filmjeit. Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

8. Elpuskázva (Delivery Man, 2013)

David Wozniak (Vince Vaughn) fiatal korában spermáinak leadásával némi pénzt keresett magának. Akkor még jónak tűnt a dolog, ám egy meghökkentő hírt kap, miszerint ötszáznál is több gyermek biológiai apja, akik most pert indítanak ellene. David nem akar egyik gyermekével sem megismerkedni. Ám amikor megkapja az összes gyermeke adatlapját, minden eddigi álláspontja egycsapásra megváltozik.

Elpuskázva (Delivery Man, 2013)

Tudtad, hogy…?

Chris Pratt is feltűnik a filmben, aki szerepe kedvéért 26 kg-ot hízott.

7. Sulihuligánok (Old School, 2003)

Mitch Martin (Luke Wilson) korábban ér haza, mit azt eredetileg tervezte, és otthonában épp egy csoportos szexparty szervezésének kellős közepébe csöppen. Mitch elmenekül otthonról, hogy kiheverje a megrázkódtatásokat, és kibérel egy házat a Harrison Egyetem közelében. Barátja, Bernard (Vince Vaughn) lakásavató házibulit szervez. A buli nagyon jól sikerül, minden fiatal velük akar lógni, ők a legmenőbb arcok a környéken. De ezzel felhívják magukra a főiskola dékánjának figyelmét is, aki döntési helyzet elé állítja a fiúkat: vagy kiköltöznek vagy teljesítik a beavatási szertartást, és diákkört alapítanak.

Sulihuligánok (Old School, 2003)

Tudtad, hogy…?

A filmbéli esküvőn fellépő rock banda egy létező együttes, a “Dan Band”. Őket láthattuk a Starsky és Hutch (2004) és a Másnaposok (2009) című filmekben is. Court Crandall, a film forgatókönyvírója a New Hampshire-i Egyetem öregdiákja, és saját élményei alapján írta meg a film történetét.

6. Páros mellékhatás (Couples Retreat, 2009)

Négy középnyugati férj és feleség egy trópusi szigeti üdülőparadicsomba utazik az egyik pár ötlete nyomán, akik a házasságukat szeretnék rendbe hozni ezen a vakáción. A másik három kettős kapva kap a remek alkalmon, és alig várják, hogy kedvükre fürdőzzenek, jetskizzenek, és elmerüljenek az édeni örömökben. Csakhogy hamarosan rá kell döbbenniük, hogy az üdülő terápiás foglalkozásai nem fakultatívak. Kiderül, hogy az eleinte kedvezőnek tűnő nyaralásnak ára van: szembe kell nézniük a problémáikkal…

Páros mellékhatás (Couples Retreat, 2009)

5. Gyakornokok (The Internship, 2013)

Nick (Owen Wilson) és Billy (Vince Vaughn) vérbeli eladók, bárkire bármit rá tudnak sózni. Hivatásuk felett azonban eljár az idő, a cég, ahol dolgoznak, csődbe megy, és a két kiöregedőben lévő barátnak újra kell kezdenie a semmiből. Egy nap Billy fejében megfogan a forradalmi ötlet: jelentkezniük kell gyakornoknak a Google-höz, a világ legjobb munkahelyére. Egy gond van csak: a két korábbi eladó nem éppen számítógépes zseni, és úgy látszik, a könyörtelen versenyben kevés esélyük van, hogy nyerjenek a több száz magasan képzett egyetemistával szemben.

Gyakornokok 2013

Tudtad, hogy…?

A Google öt napnyi forgatási időt engedélyezett a stábnak a Googleplex Főhadiszálláson. A film többi részét a atlanatau Georgia Institute of Technology épületében forgatták. Mikor megérkeznek a Google-höz, a cég egyik valódi alapítója, Sergey Brin látható, ahogy elbiciklizik a háttérben.

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·