FILMEZZUNK.HU
Christopher Walken érdekességek

12 meglepő érdekesség az Oscar-díjas Christopher Walken-ről

13489

9. Egyszer kirabolták a velencei repülőtéren és az Az angyalok háborúja 2. forgatásán (szövegkönyv, szemüveg, kulcsok, vezetői engedély és $100). Később mindent megtaláltak a pénz kivételével.

10. 1980-évek elején komolyan megtépázta az akkora már befutott színész népszerűségét, amikor kollégája, Natalie Wood meggyilkolásával gyanúsították meg. A színésznő férjével, Robert Wagnerrel és barátjával, Christopher Walkennel  a Catalina-szigetekre utazott hálaadás után. Az utazás közben Wodd rejtélyes körülmények között tengerbe fulladt, és bár a sajtó akkoriban szerelmi háromszögről, és féltékenységből elkövetett gyilkosságról írt, végül balesetnek minősítették az esetet. 2011-ben indult újra a nyomozás, mely kiderítette,  hogy Natalie Wood nem balesetben hunyt el, ezzel azonban véglegesen lezárult az ügy.

Az angyalok háborúja 2.

11. Közel volt, hogy ő játssza a Másodikat a Szőr Austin Powers – Őfelsége titkolt ügynöke (1997) című filmben és Jack Sparrow kapitány szerepét A Karib-tenger kalózaiban (2003).

12. Walken 1969 óta él boldog házasságban Georgianne Walkennel (születési név: Thon), aki casting rendezőként dolgozott olyan filmekben, mint a Törtetők (2004) és a Maffiózók (1999). Jelenleg Connecticutban élnek, gyermekük nincs.

Christopher Walken érdekességek

Már 64 éves a Tövismadarak lázadó színésznője! Mare Winningham így néz ki napjainkban

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása ITT és ITT)

//milos//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·