FILMEZZUNK.HU

Ben Affleck főszereplésével jön A könyvelő 2. része!

13128

Ben Affleck főszereplésével jön A könyvelő 2. része!

A könyvelő első részének főbb szereplői, Ben Affleck, Jon Bernthal, J.K. Simmons és Cynthia Addai-Robinson szerződést kötöttek, hogy visszatérjenek a Gavin O’Connor rendezte akcióthriller folytatására, amelyen az Amazon MGM Studios Affleckkel és Matt Damon Artists Equityjével közösen dolgozik. Ez lesz a két cég negyedik közös projektje. Eddig olyan filmek kötődnek együttműködésükhöz, mint például a Golden Globe-jelölt sportmarketing-dráma, az Air – Harc a legendáért.

A könyvelő (2016) kritika - Egy autista szuperhős története

A könyvelő a 2016-os mozibemutatón világszerte 155 millió dolláros bevételt hozott, majd az azt követő év legtöbbet kölcsönzött digitális filmje lett. Gavin O’Connor rendező nemrégiben a CinemaBlend interjújában elmondta, hogy készülőben van egy új rész, melyben vissza fog térni Ben Affleck a szerepében, de a testvérét alakító Jon Bernthal is tiszteletét teszi, aki köré épülni fog a második film cselekménye. O’Connor egy harmadik részről is beszélt, ami pedig haverfilm lesz Affleck és Bernthal között.

“Mindig is három filmet szerettem volna készíteni. A második részben jobban be fogjuk építeni a testvéri szálat, így Berthal sokkal több szerepet kap majd benne. És akkor ott lesz a harmadik film, ami a két testvérről fog szólni, egy furcsa párosról. Ez egy haverfilm lesz.”

– nyilatkozta a rendező.

Kiderült, hogy Hugh Grant miért nem kap nagy szerepeket már évek óta

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·