FILMEZZUNK.HU
Dennis Quaid elmeséli szerelmi történetét negyedik feleségével

Dennis Quaid negyedik felesége mellett talált rá az igazi boldogságra: így ismerkedtek meg

1654

Dennis Quaid negyedik felesége mellett talált rá az igazi boldogságra: így ismerkedtek meg

Azt mondják, az életkor csak egy szám, bár a társadalom még mindig hajlamos kritizálni, ha egy párnál túlságosan is nagy a korkülönbség. A hollywoodi sztár, Dennis Quaid és felesége, Laura esetében úgy tűnik, hogy a párt elszakíthatatlan kötelék köti össze, annak ellenére, hogy 39 év van közöttük. Mindez azt bizonyítja, hogy egy egészséges kapcsolat kialakításához fontosabb a közös életértékek és elvek, mint a „megfelelő” korkülönbség. A Filmezzünk.hu hisz abban, hogy a szerelem mindent legyőz, még az időt és a társadalom korlátait is. Most megtudhatjuk milyen románc is alakult ki a 69 éves színész és 30 éves menyasszonya között.

Dennis Quaid elmeséli szerelmi történetét negyedik feleségével

A házasság egy varázslat volt

Dennis Quaid számára nem idegen a házasság, sőt, az Apád-anyád idejöjjön! című film sztárja már háromszor végigment a házasságkötés ösvényén, mielőtt találkozott Laurával. A színész első házasságakor 24 éves volt, és 5 évig tartott. A második alkalommal a nála nyolc évvel fiatalabb hollywoodi színésznőt, Meg Ryan-t vette el. Tíz évig voltak házasok, és van egy közös fiuk. 2004-ben, 3 évvel a második válása után a színész feleségül vett egy ingatlanügynököt, és másodszor is apa lett, amikor 2007-ben ikrei születtek. A pár 2018-ban mégis elvált. Egy évvel később, az akkor már 64 éves Quaid egy üzleti úton ismerkedett meg Laurával, a 25 éves közgazdasági doktorandusz hallgatóval, és szerelmük kezdettől lángolt.

Szerelem volt első látásra

A pár 2019 májusában kezdett randevúzni, és 5 hónappal később eljegyezték egymást. 2020 júniusában a házaspár Santa Barbarába szökött, hogy a lelkipásztorral, mint egyetlen vendégükkel megtartsák a szertartást. A színész azt mondta, örül, hogy csendben házasodott, és elmondta: „Ott csak ő és én voltunk. Ez rólunk szólt és gyönyörű volt.” A sugárzó férj elmondta, hogy már az első pillanattól kezdve beleszeretett Laurába. Ezt a kapcsolatot a közös hitük táplálta, ami lehetővé tette, hogy kivirágozzon. Elmondta: „Mindketten keresztények vagyunk, és kezdetektől fogva Isten mindig is részt vett a kapcsolataimban.” Majd hozzátette: „Azt hiszem, innen ered az igazi erő.”

A szerelem nem ismer kort

Ő Dennis Quaid dögös felesége - A gyönyörű Laura Savoie 39 évvel fiatalabb a színésznél

Közel négy évtizedes korkülönbségük senkit sem hagyott szó nélkül, és ezzel Dennis is tisztában volt. De úgy tűnik, ez a különbség egyáltalán nem zavarja a szerelmesmadarakat, és a bántó megjegyzéseket észre sem veszik, a korkülönbséget egymás közt pedig soha nem hozzák fel. Dennis elmondta: “Partnerek vagyunk a kapcsolatunkban és az életben is.” Végül is szerelmük szilárdan áll a lábán és minden a maga ütemében zajlik. A színész azt mondta: “Nem számítottam korkülönbségre, nem kerestem magamnak senkit, de tényleg fiatalabb nálam. Nincs befolyásod arra, hogy kibe szeretsz bele, mivel olyankor nem a kort nézed. Én pedig nem szeretek meg senkit könnyen.”

Mennyországban készült gyufa

Ő Dennis Quaid dögös felesége - A gyönyörű Laura Savoie 39 évvel fiatalabb a színésznél

A visszafogott pár, amennyire csak lehet, inkább távol tartja kettejük romantikus kapcsolatát a médiától és a reflektorfénytől. De nem győzik dícsérni partnerüket, amikor arról kérdezik, mi vonzotta őket egymáshoz. Laura elárulta, hogy szereti férje bölcsességét, míg Dennis bevallotta: „Imádom azt, aki ő. A jellemét, az intelligenciáját és természetesen a szépségét. És a nézőpontját a világról.” És annak ellenére, hogy számos sikertelen kapcsolata volt, Dennis tudja, hogy végre megtalálta az igazit, a másik felét. Ragaszkodik  hozzá: „Ez az utolsó házasságom. Tudom, hogy az. Úgy érzem, hogy mostmár van egy igazi partnerem az életben.” Majd hozzáteszi: “Ő a legnagyszerűbb ember, akivel valaha találkoztam. Szeretek felébredni mellette, és minden napot vele tölteni.” Ránézésre ebben a kapcsolatban megvan minden erő és szenvedély ahhoz, hogy sikerüljön a házasságuk és örökké tartson.”

//Cornelius//

Rowan Atkinson lányának úgy megromlott az apjával való kapcsolata, hogy már nem beszélnek egymással

(Via Brightside)


Article Tags: ·