FILMEZZUNK.HU
Emlékszel Will Smith kutyájára a Legenda vagyokból? A színész annyira megszerette, hogy örökbe akarta fogadni

Megindító! Will Smith annyira megszerette a kutyáját a Legenda vagyokból, hogy örökbe akarta fogadni

3192

Megindító! Will Smith annyira megszerette a kutyáját a Legenda vagyokból, hogy örökbe akarta fogadni

Idén 16 éve, hogy bemutatták Will Smith posztapokaliptikus világban játszódó Legenda vagyok című filmjét, mely a 2000-es években lehetővé tette számára, hogy a drámaibb szerepek felé forduljon. És bár a fogadtatása vegyes volt, mindannyian tudjuk, hogy a film valódi sztárja végül a színész főszereplő partnere, a német juhászkutya, Abbey volt.

A filmtörténelem egyik legmeghatóbb és legszomorúbb pillanata is hozzá köthető, amikor is a filmbéli Nevill kénytelen végezni a négylábú társával, Sammel, mivel azt megfertőzte egy mutáns. Nincs olyan érző ember a világon, aki ezt a történet szempontjából is fontos pillanatot (a főszereplőnek már csak ő maradt a családjából) ne könnyezné meg ezerszer is.

Emlékszel Will Smith kutyájára a Legenda vagyokból? A színész annyira megszerette, hogy örökbe akarta fogadni

De mielőtt bánatos lennél Abbey valódi élete sokkal boldogabb volt ennél. A LaDbible magazin nemrégiben a nyugdíjas sztár edzőjét és gazdáját, Steve Berens-t faggatta a társáról. Berens, aki az Animal of Distinction állat idomár céget is alapította néhány érdekességet is megosztott a Legenda vagyok forgatásáról, például, hogy a stúdió július közepén kérte fel, hogy szerezzen nekik egy szuka német juhászkutyát szeptemberre, így Abbey semmiféle képzést nem kapott a forgatás előtt. Bár először stresszes volt a négylábú, de az ösztönös tehetsége hamar előtört belőle és a trainer szerint pillanatok alatt betanulta a parancsokat. Ahogy a Smith-el közös munka is kellemes csalódás volt:

“Sok színész, ha állattal kell forgatni, nem foglalkozik vele. De Will egyáltalán nem ilyen volt és egyből tudta, hogy a kutya az ő kollégája. Büszke voltam, hogy ilyen jó kapcsolatot alakítottak ki.”

– mondta Berens, aki azt is elárulta, hogy Will Smith-nek még gyerekkorában csapta el a kutyáját az autó, a lelki kötődés miatt pedig a Legenda vagyokig meg sem fordult a fejében, hogy ismét állatot tartson, azonban Abbey-t annyira megkedvelte, hogy többször megkérte a trainert, hadd legyen ő a kutya új gazdája. De ez csak egy újabb hollywoodi “románc” volt, hiszen a szőrös kollégájának már családja volt.

Így néz ki napjainkban Bella Thorne: az egykori gyereksztár a pornószakma felé kacsingat

(Via Hetediksor.hu)


Article Tags: · · ·