FILMEZZUNK.HU
Alita: Battle Angel (2018) - Előzetes

James Cameron bejelentette, hogy jön az Alita 2. része!

8367

James Cameron bejelentette, hogy jön az Alita 2. része!

2019 egyik nagy meglepetésmozija volt Robert Rodriguez sci-fi akciófilmje, az Alita: A harc angyala. A mozi egy kiborgról szólt, aki egy roncstelepen talál meg egy kiborgokkal foglalkozó doktor. Életre kelti, majd nevelni kezdi, de Alita apránként egyre többet tud meg titokzatos múltjáról, ami egyben halálos veszélyt is rejt magában. A film nagy sikert aratott, így a rajongók már három éve várják, hogy megérkezzen a folytatás. És most James Cameron jó hírekkel szolgált a rajongóknak!

Alita: A harc angyala (2019) - Filmkritika

A rendező eladásra kínálja az ingatlanát, egy nagyon komoly ok miatt: Cameron ugyanis nem puszta szeszélyből, hanem szakmai okok miatt adja el az ingatlant, a rendező ugyanis azzal indokolta a döntését, hogy egyszerűen már nincs értelme ott tartózkodni, hiszen a jövőben rengeteg időt fog tölteni, hogy az Avatar és egy teljes Alita franchise-on dolgozzon.

A rendező Robert Rodriguez egyébként korábban azt mondta, hogy nagyjából 600 oldalnyi jegyzetet és feljegyzést gyűjtöttek össze az Alita: A harc angyala világáról és történetéről, szóval bőven lenne miből csemegézniük a második filmhez.

Döbbenet! Jennifer Lawrence majdnem meghalt filmforgatás közben

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·