FILMEZZUNK.HU
A The Walking Dead női sztárja elárulta, hogy pár éve még a pornózott - Pollyanna McIntosh

Sokkoló dolgot vallott be a The Walking Dead női sztárja: pár éve még pornózott

14075

Sokkoló dolgot vallott be a The Walking Dead női sztárja: pár éve még pornózott

A The Walking Deadből megismert Pollyanna McIntosh, azaz Jadis először 2017-ben volt látható a sorozatban. A TWD képregényen alapul és Jadis eredeti szereplője a sorozatnak, így nincs párja a képregényekben. Ő volt a szeméttelep uralkodónője, aki az egész sorozat alatt nyugodt és összeszedett, ugyanakkor igencsak ravasz karaktert alakított. És míg a szériában kitűnően játszotta szerepét, addig a valódi életben igen sötét múlttal rendelkezik.

Tudtad? A The Walking Dead sztárja pár éve még a felnőttfilmes szakmában mozgolódott - Pollyanna McIntosh

Pollyannaról ugyanis egy 10 évvel ezelőtti film került elő, amiben egy nagyon pikáns jelenetben vett részt. A Szex és halál kezdőknek című filmben ugyanis McIntosh egy édes hármasban vesz részt, ráadásul félmeztelenül. Erről a jelenetről képeket is kiszivárogtattak. Majd 2011-ben a The Woman című filmben még merészebb lett Pollyanna, mivel akkor már mindenét megmutatta.

Pollyanna McIntosh

A filmben egy hétköznapinak tűnő vidéki ügyvéd, név szerint Chris Cleek az erdei vadászútja során összetalálkozik egy vadon élő, primitív asszonnyal. Fogságba ejti és hazaviszi a nőt, mondván, hogy a pincéjében a felesége és a gyermekei segítségével majd megpróbál civilizált embert faragni belőle. Hamar kiderül azonban, hogy a családfő a felszín alatt egy igazi szociopata, aki rettegésben tartja a családja nőtagjait. A vad asszony viszont nem hódol be egykönnyen. És ami egyszer az internetre kikerül, annak nyoma marad…

Szerző: MéziMcFly

A Vad angyal szívtiprójának felesége igazi szépség – Már 17 éve bolondul gyönyörű feleségéért


Article Tags: · · ·