FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb Steven Seagal film, amit vétek lenne kihagyni

A 10 legjobb Steven Seagal film, amit vétek lenne kihagyni

94879

6. A patrióta (The Patriot, 1998)

Wesley (Steven Seagal) a múltban egy titkos katonai bázison orvosi szakértőként dolgozott, ahol elszabadított egy mesterségesen előállított vírust. A biológiai katasztrófában Montana állam nagy része áldozatul esik, Wesley családja is. A megrázó események hatására a férfi visszavonul, és kislányával vidékre költözik. Ám a katonai célokra kifejlesztett vírust ismét útjára indítják, s hősünk ezt nem nézheti tétlenül.

A patrióta (The Patriot, 1998)

5. Törvényre törve (Out For Justice, 1991)

A helyszín Brooklyn, a főszereplő, pedig Gino (Steven Seagal), a kemény nyomozó, aki a hatóságok jóváhagyásával, ám saját belátása szerint szerez érvényt a törvénynek. Madano (William Forsythe), a kábítószer-kereskedő, a maffia kiszolgálója a nyílt utcán lelövi Gino barátját. A nyomozó a bosszú angyalaként kegyetlen hajtóvadászatra indul Madano ellen, aki esztelenül lövöldözve menekül Brooklynon keresztül.

Törvényre törve (Out For Justice, 1991)

4. Úszó erőd (Under Siege, 1992)

Casey Rybackről (Steven Seagal), a USS Missouri csatahajó jámbor szakácsáról csak kevesen tudják, hogy valamikor mindenre elszánt harcosként szolgált Vietnamban és a Közel-Keleten. A sors újra közbeszól, mert amikor a Missouri terroristák célpontjává válik, akik meg akarják szerezni a hajó nukleáris fegyvereit, Rybacknek a maroknyi legénység élére kell állnia, hogy megvédje a hajót, miközben a szárazföldön milliók rettegnek lélegzetvisszafojtva a fenyegető nukleáris háborútól.

Úszó erőd (Under Siege, 1992)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·