FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb Steven Seagal film, amit vétek lenne kihagyni

A 10 legjobb Steven Seagal film, amit vétek lenne kihagyni

94877

3. Nico – Törvényen kívül (Above the Law, 1988)

Nico, a zsaru egy kábítószer-razzia során felfedi a CIA-nek a drogmaffiához fűződő kapcsolatait. Veszélyes tudás! Elveszik tőle az esetet, de ő ennek el- lenére tovább nyomoz: a korrupció és árulás viperafészkébe nyúl. Eközben nem csak a saját élete kerül veszélybe…

Nico - Törvényen kívül (Above the Law, 1988)

2. Tisztítótűz (The Glimmer Man, 1996)

A Tisztítótűz című akciófilmben Jack Cole (Steven Seagal) felügyelő, a kiváló pszichológiai érzékkel megáldott zsaru már visszavonult korábbi hivatásától. Amikor azonban egy sorozatgyilkos kezdi szaporán szedni áldozatait a városban, az illetékes hatóságok ismét a segítségét kérik. Új társat is kap Jim Campbell (Keenen Ivory Wayans) nyomozó személyében, akivel az első pillanattól fogva nem szívlelik egymást. A gyilkos lefülelése azonban fontosabb, mint az egymás iránt érzett gyűlölet, ezért ellenérzéseiket maguk mögött hagyva igyekeznek megoldani az ügyet.

Tisztítótűz (The Glimmer Man, 1996)

1. Ölve vagy halva (Hard To Kill, 1990)

A kiváló rendőrnyomozót, Mason Stormot (Steven Seagal) saját lakásában megtámadják, nem kímélik sem őt, sem feleségét. Stormról csak barátja tudja, hogy nem kapott halálos sebet, és elrejti a világ elől. Storm hét év után tér magához a kómából, és rájön, sem ő, sem fia nincs biztonságban a gazemberektől. Felépül és megkezdi egyszemélyes hajszáját gyilkosai után.

Ölve vagy halva (Hard To Kill, 1990)

Már 44 éve házasok! Dustin Hoffman és a felesége a mai napig imádják egymást

Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked melyik a kedvenc Steven Seagal alkotásod!

(Történetek forrása ITT és ITT)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·