FILMEZZUNK.HU
18 film, ami elképesztő csavarral ér véget

18 film, ami elképesztő csavarral ér véget

1223

4. Börtönvonat Yumába (3:10 to Yuma, 2007)

Ben Wade (Russell Crowe), a hírhedt bandita bandájával kirabol egy postakocsit. Hamarosan elkapják, és elszállítják a yumai börtönbe. A farmer, Dan Evans (Christian Bale), aki nehéz körülmények között, de becsületes életét éli, fizetség fejében csatlakozik Wade kísérőihez. A banda tagjai azonban vezetőjük kiszabadítását tervezik.

Börtönvonat Yumába (3:10 to Yuma, 2007)

3. Bújócska (Hide and Seek, 2005)

Emily egy képzeletbeli baráttal, Charlie-val vigasztalja magát anyja halála után. A vészjósló események nyomán apja kezdi elhinni, hogy a fickó mégis él – és nagyon gonosz dolgokat művel. Kénytelen a testet öltött rettenettel szembenézni. Segít neki a gyermekpszichológus.

Bújócska (Hide and Seek, 2005)

2. Vérző olaj (There Will Be Blood, 2007)

Egy Daniel Plainview nevű olajkutató egy apró, lepusztult városkába érkezik, ami egyedülálló olajkinccsel büszkélkedhet – kevéssel a felszíne alatt. Míg Plainview meggazdagszik a bevételből, a város szenved. Végzetesen megrontja a pénz, ami tönkreteszi a lelkét és fiával való kapcsolatát is. Eli, az ifjú lelkipásztor, aki prófétának vallja magát, szembeszáll Plainview-val, de hamarosan őt is megrontja a hatalom, amivel a bárányai fölött rendelkezik.

Vérző olaj - There Will Be Blood (Paul Thomas Anderson, 2007)

1. Underground (1995)

Belgrád 1941-es német megszállását követően több partizáncsalád a pincékbe menekül. Egy “jóbarát” hadiszállító támogatásával fegyvereket készítenek az ellenállásnak – amin a halálgyáros jól keres. A háborúnak egyszer csak vége lesz, de a barát tovább szövi a szilaj harcok történetét, oly hihetően, hogy egész város éldeleg immár a felszín alatt. Azonban 1961-ben néhány partizán felmegy a fényre. Meglepődésük leírhatatlan. Aztán 1991-ben újra kitör a háború…

Underground (1995)

A Karib-tenger kalózainak csúf boszorkánya a valóságban ILYEN vadító szépség

(Történetek forrása ITT és ITT)

//spencer//

Mentés

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·